Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2013 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

morse kirjutas: 13 Veebr 2020, 02:26

Eriti äge ei ole mingi ebastabiilne Android...
Ma panin oma Kyocera siia müüki, kuna avastasin, et laadimine pole mitte QI vaid PMA - muus osas on küll väga korralik. Nüüd vaatan, et mittehiina telefonidega on väga kitsas valik: Kyocera uuem/kallim mudel, CATi väga kallid mudelid (S41 on puhtalt juhtmega laadimine)... Kas ma vaatan millestki mööda või ei olegi alla 400 euro midagi saada??? Stabiilsuse probleemide tõttu ma Jaapani telefoni Hiina omale eelistasingi. Kas osatakse veel midagi mittehiinakat soovitada, mis vastaks Maci kirjeldatud nõuetele ja oleks kindlasti QI laadimisega ning ei maksaks miljon?

Ma ei ole küll midagi sellist leidnud.
Plaanisin CAT osta,aga õde tegi selle veel rohkem maha ,kui hiinaka või pigem ütles,et vahet pole. Enim tagasitoodud telefonid nende poes(Ülemiste keskuses). Väimehel on see kõige kallim S61 nüüd teist korda,tema kiidab,aga ligi 800€ naviks, pole vist teema kellelegi. Samas üks tuttav jälle ka sellega samaga hädas. Juhtmevaba laadimist pole neil ka ühelgi.
Hiinakaid on juhtmevaba laadimisega ju ka olemas,selles Maci nimekirjaski. Samas mina oma lahendusega hetkel rahul.Hea kindel(stabiilne ja ühekäega kasuatatav) ja laadimine pistikust olemas koguaeg.
Aga ega telefon ei pea kindlasti see üli kõva korpusega olema,piisab kui on IP68. Samas juhtmevaba laadimist on jälle ainult neil kallimatel.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”