Suur pistiku- ja juhtmeteema

Kasutaja avatar

Ronk
Postitusi: 1415
Liitunud: 10 Mai 2005, 20:44
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 62 korda

Re: Suur pistiku- ja juhtmeteema

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Spoiler
Jesper kirjutas: 20 Veebr 2020, 00:59
Macintosh kirjutas: 19 Veebr 2020, 13:02

millegi tõsisemaltvõetavamaga.

Mitte paha pärast, aga selle AMP-i või Superseali vms käki tõsiseltvõetavus on umbes sarnane 90ndatel müüdud veekindlate käekellade omaga - vett sisse laseb, aga välja tõesti mitte :wack: Pigem juba stock USB, see on tegelikult ikka väga hästi projekteeritud pistikühendus, lihtsalt juhe on kuluosa.

Kui toitepistikutega päriselt lõpuni minna ei taha, stiilis Deutsch vms, siis see tavaline odav valge klemmihoidja on way parem lahendus - vesi võib küll korraks sisse saada, aga kuivab ka kohe jälle ära. Ma endurokat uputan ikka suht regulaarselt, aga siiani null probleemi, pistikusse tagaküljelt sisenenud Lõuna-Eesti savi toimib päris hea veetõkkena :)

Vaidleks vastu. Kasutades !õiges! mõõdus kaabli tihendeid (neid kollased lõõtsad mis ümber kaabli lähevad), toimivad !originaal! AMP superseal pistikud väga hästi. Ali omadel olen täheldanud probleeme, kuid ka need töötavad enamasti kui tihendi suurus on õige valitud.

Enamasti jääb probleem paigaldaja, puuduliku teadmiste ja puudulike paigaldusvahendite taha. AMP pistikud tahavad spetsiaalseid tange, kus on kahes mõõdus tsangid. Esimene pool pigistab kaabli ühenduse ja tagumine pool tihendi klemmi külge. Sellisel juhul ei saa tihend paigaldusel ära nihkuda ning ühendus jääb tihe.

AMP-i pistikute suureks miinuseks on nende "isa" poolse pistiku suurus, mis rikub tihti paigalduse ära kitsas kohas.

Ärge makske üle poes müüdavate "komplektide" eest. Nende probleemiks on see, et klemme ja tihendeid on kõike üks. Ehk kui keerad mõne klemmi tuksi, pole sul asendust võtta.

Tasub tellida suurem kogus ja hinnad on täiesti teised. Kel huvi siis olen vahendanud antud pistikuid päris palju.

[mention]Macintosh[/mention] tegelt võiks teha pistikutest täiesti eraldi teema. Kindlasti on päris palju erinevaid lahendusi mida kuskil kasutatakse ja hea oleks seda infot kuskile teemasse koguda.

Viimati muutis Ronk, 20 Veebr 2020, 13:54, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”