Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?


Teema algataja
will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

bitter,

piisavalt suurtes firmades pole kellelgi aimugi, mis hetkel see koristaja tuleb või ei tule. vähemalt tavalisel töötajal pole sellest aimugi.
kes täpselt neid asju koristajaga kokku siis lepib? kui firmas töötab näiteks 500 inimest ja igaühel on omad preferentsid, et kas tuleks asju katsuda või mitte? kui koristaja vahetub iga kuu aja tagant sest üks otsustas enam mitte koristaja olla või teine puutus kuskil vale asja?
kes läheb ja otsib üles kõik "õrnhinged" ning selgitab neile, et nüüd peate hakkama oma kohvitassi sahtlisse peitma? kes selgitab neile ära miks nad oma laua pealt midagi peitma peavad?

koristamine võib ju pikemas plaanis ja kellegi "väga vägeva arvutuse kohaselt" olla pikas plaanis rahaliselt kasulik ning ma ei ole kuskil vaielnud, et ta seda olla ei võiks. aga kuidas seda täpset tulu välja arvutatakse, vot seda tahaks küll oma silmaga näha! selle asemel, et siin foorumis mingite isehakanud isade sisutut heietamist kuulata kuidas see on raudselt võimalik sest kellegi elukaaslane on kunagi mingil koosolekul ühe finantsjuhi kõrval istunud :D :D :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”