Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 244 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Ain »

urmas66 kirjutas: 02 Mär 2020, 11:57
Spoiler
Krl kirjutas: 02 Mär 2020, 11:21

sds on see puuri kuju peamiselt, või see juba tagab, et aparaat ka kõvemini taob?

Ehitusel lastakse 20se puuriga auke ette, korralike tööriistadega :D Eks seal muidugi kõvemad mehed ka.

Võtab ka tavaline lööktrell betooni,aga puur peab teritatud olema.
Isegi SDS puurid tuleb ära teritada,et tuleks puhas ja täpne auk.Puuri kuju on ikka sama igal puuril,mis puurimiseks ette nähtud. Nüri puur läheb SDS-ga sellepärast sisse ,et sellel on tugevam löök ja lihtsalt peksab augu ette,mitte ei puuri enam.
Mina ei ole SDS puuriga kunagi väiksemat auku ette puurinud. Läheb 12mm igasse betooni vabalt sisse,kui puur on korralik. Isegi armatuurist paneeli sees, järab terav puur end suht lõdvalt läbi.
Mis puutub SDS puuri endale ostmisse,siis neid on lihtsam rentida,sest enamvähem korralik tööriist on ikkagi liiga kallis,et et mõned augud aastas puurida. Samas omale komplekt vajalikke puure soetada ja need korralikult ära lasta teritada on mõtekas. Isegi uued on hea teemantkäiga üle lasta. tera nurk on üldjuhul liiga nüri,et hästi puurida saaks.

Ma ei tea... Olen elus väga palju puurinud(põhiliselt sds-iga Bosch ja Metabo) puurid kuni 1m
.. ja pole midagi pidanud teritama. Tean inimesi kes puurisid mingi aeg meeletult... ja ka ei teritatud. neil konkreetselt puurid kulusid ära (peenemaks) kuni võeti uus puur. Ja samuti ei teritatud..

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”