Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?


Teema algataja
will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Kas palganumbrid peaksid olema avalikud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Töötan biotech equipmenti ehk igasuguseid laboriseadmeid ja kõikvõimalikku meditsiinivaldkonna tehnikat arendavas ja tootvas firmas. Tarkvara/mehaanika/robootika arenduse osakonnas. Täpseid firmanimesid ei hakkaks siin välja tooma. It-valdkonna töökogemust umbes 15 aastat, sellest kuskil 5 ise ettevõtjana ja 10 erinevates firmades, mille seas nii eesti/baltikumi üleseid kui ka täiesti rahvusvahelisi.
TTÜ arvuti-süsteemitehnika.

Kui minu töökohas mingeid asju ei reguleeritaks siis ei oleks kardetavasti seda firmat juba ammu enam olemas ning kindlasti ei oleks yearly revenue 30 billionit :lol: Selles valdkonnas ei ole vist peaaegu mitte ühtegi asja, mis toimuks reguleeringuteta.
M.T. ma olen su näitega täitsa rahul. See ei tähenda, et seda saaks kõikjale laiandada ja igalpool teha samu arvutusi või arvestusi, samadel alustel.
Kindlasti sa tead minust palju rohkem finantsvaldkonnast...või noh, mõnevõrra rohkem ehk sest pikki aastaid pangas töötamine ei jäta vast eriti kedagi selles asjas täiesti võhikuks. Samal ajal on VÄGA palju neid valdkondi, kus sa ju ei tea rohkem, kas siis minust või kellest iganes, kes mõnda teist valdkonda läbinisti tunneb. Ja ometi sa üritad mulle tõestada, et sina tead täpselt ja arvutad vajadusel välja minu rahalise panuse firma kasumisse :D kuigi mina väidan täiesti kindlalt, et seda teha on võimatu...mis sa siis lõpuks öelda tahad, et mina küll tunnen kindlasti IT valdkonda paremini, kuid sina tead palju keegi selles valdkonnas palka peaks saama või ei peaks saama? :D

Õel on mul värbamisfirma, mis tegeleb it-töötajate otsimisega/leidmise ja tööle sättimisega erinevatesse firmadesse soomes. Kui helsingisse satud, tule mõnikord konsultatsioonile, ta räägib sulle, mis moodi ja mille järgi inimeste palgad kujunevad ühes, teises ja kolmandas firmas. Päris elus ja reaalsetes töölepingutes, mitte foorumis tarka pannes...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”