Uus(2020) piduritest ülevaatusel → Re: Kuidas sõita mootorrattaga liikluses kiiresti ja ohutult


will111
Postitusi: 5254
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Kuidas sõita mootorrattaga liikluses kiiresti ja ohutult

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Selleks meil autokoolid ja eksamid ongi, et sa seda edaspidi oskaksid" loe oma lauset nüüd tuhat korda endale ette, siis mõtle paar nädalat selle üle ja loodetavasti saad ühel ilusal hetkel ka ise aru, mille jaoks meil on AUTOKOOLID ja EKSAMID ja mille jaoks meil EI OLE ÜLEVAATUSPUNKT!!!

ja olgu mainitud, et minu jaoks isilikult ei ole mitte mingisugune probleem teha neid pidurdusteste. andke aga mulle ette perfektselt puhas kindlaks määratud ohutu pikkuse ja laiusega teelõik, garanteerige, et see lõik puhast asfalti on ka alati täiesti kuiv ning pange oma seade külge. meeleldi teen...kasvõi mitu korda.
aga see ei tähenda, et igaüks peaks tahtma minna SÕIDUKI ülevaatusele oma oskusi katsetama või et selle protseduuri läbimine üleüldse kudiagi peaks sõltuma konkreetse juhi sõiduoskusest. sellise asi ja selline arvamus on ikka absurd ruudus raisk.

teine asi on see, et sellist ideaaltingimustele vastavat testlõiku ei ole, ei tule mitte kunagi mitte ühegi ülevaatuspunkti juurde. nii et sedavõrd idiootse idee võib koheselt otse potist alla lasta ja ei pea isegi mitte arutama hakkama, kas see äkki on ikka kuidagi hea mõte..



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”