Kuhu 2020 hooajal matkatakse

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 71 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Kuhu 2020 hooajal matkatakse

Lugemata postitus Postitas ranel »

will111 kirjutas: 10 Mär 2020, 14:24

Õnneks tsikliga matkates väga palju pileteid ostma ei pea ka :D aga jah, tegelikult tõsi ta on, pole ju ette teada millised piiridki siin kinni pannakse ja millised lahti jäetakse. teiseks küljest, kui koroona möllab siis ainuke mõistlik viis matkata ongi mootorrattaga ja võimalikult väheste inimestega kokku puutudes :P

aga v-strom vist täitsa sõidab jah neid tet'e. mul endal natuke rohkem tänavlikum ratas. mitte, et kruusateid kasvõi sellega sõita kardaks, samas pikemalt kui paarkümmend km järjest ilmselt ei tahaks ka

Enamik motomatkajaid liigub hotellist hotelli. Lisaks osad saadavad transaga ette ära ja lennatakse rattale järgi. Ma väidaks, et see puudutab ikka päris suurt osakaalu. Need, kes telgiga liiguvad, ise kohale sõidavad, nende osakaal on tegelikult ikka päris pisike.

Ma ise plaanisin aasta lõpus soojale maale lennupiletid ära osta, kui mõni hea soodus tuleb. No ei julge enam nii pikalt ette osta, kui iga päev uudiseid, kuidas lennuliinid kinni pannakse ajutiselt.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”