Poolast mootorratta toomine


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Poolast mootorratta toomine

Lugemata postitus Postitas will111 »

"Pole vaja transiitnumbreid (võid ju teha kindluse mõttes, mina pole teinud). Autodega sõitsin omal jalal Eestisse. Tsiklid käru peal."

Mis osa välja lugemine siit siis nüüd ikkagi segaseks jäi??? kas peab selgitama, mida tähendab kindluse mõttes? või peab selgitama, et käru peal oleval tsiklil ei ole kindlustust tarvis?

Kui sa lähed ja ostad ratta ja lepid müüjaga kokku, et sõidad sellega samal päeval eestisse tagasi näiteks ning et ta kindlustuks näiteks varem kui 2p pärast veel ei peataks. Esiteks tüüp peab siis ikka eriline M olema kui ta läheb ja seda ikkagi teeb. Teiseks, isegi kui ta läheb seda tühistama siis minu teada samal päeval kehtinud kindlustuks samaks päevaks enam ei tühistata. Kõige varem ikkagi järgmisest alates saab selle ära lõpetada.
Anyway, jutt käiski siin sellest, et mismoodi SAAB sealt tsiklit tuua. Mitte sellest, et mis on kõigekõige hullemad asjad, mis äkki kuidagi hästi väikse tõenäosusega võivad kõik juhtuda.
Nagu juba mitu inimest nüüd on kirjutanud siis mitte midagi keerulist ei ole, protseduur on täpselt samasugune nagu eestis tegelikult. Lihtsalt ratas asub kaugemal ja müüjad räägivad teist keelt



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”