Rumalad või segased küsimused jms


will111
Postitusi: 5280
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 387 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

LED televiisorit ei eksisteeri! LED paneeli ei ole olemas, pole kunagi olemas olnud ja ei saa kunagi olemas olema. Edge led tähendab, et taustavalgustus on ekraani servas paneeli taha, kõik.
täna müüakse kahte tüüpi televiisoreid. LCD ja OLED. OLED >>> LCD. LCD ainuke eelis on see, et burn-in on olematu. OLEDil pidavat see olema võimalik.

Piipz, panid ära :D tõesti oli kineskoobi ajal vahet ja vahe oli isegi väga jõhker! Samas olgem ausad, kui relevantne on täna...või viimased, võtame suvaliselt näiteks 10aastat rääkida kineskoop telekatest. See on ikkagi ancient history. Kineskoop vahetas reaalselt tervet pilti korraga x arv korda sekundis. LCD ei ole kunagi vahetanud tervet pilti korraga, mistõttu seal refresh rate omab üleüldse täiesti teist tähendust.

Aga jah, täna ainuke televiisor, mida osta on OLED. Millegi muu peale pole mitte mingit mõtet raha raisata. Teine variant kui tahad lihtsalt hankida pildinäitaja võimalikult soodsalt ja pilt ei pea otseselt olema midagi erilit. Näiteks mingi 300-400 euro eest max. Siis võib vaadata ka lcd'sid kuna OLED'i lihtsalt selle raha eest veel ei saa. Ja jätke palun meelde. Mingeid LED, QLED või muid HuinjaaLED telekaid ei eksisteeri. Kõik need nimed on marketing bullshit vana hea LCD teleka kohta!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”