Rumalad või segased küsimused jms


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

Täiesti rumal jutt algusest lõpuni. Kahju, et inimesed ei taha asjadest aru saada ja näha/tunnistada täiesti ilmselgeid fakte. Selle asemel on vaja levitada taolist otsast lõpuni väärinformatsiooni. Kuigi tänapäeval on internetis vabalt olemas kõik vajalikud faktid, koos võrdlustega, mõõtmistega.

Isegi üliodav LG B9 või B8 on absoluutne tipp pildikvaliteedi poolest, Mitte kuhugi "paremaks" minna seal sisuliselt enam ei ole ja kui sa arvad, et rohkem makstes saad reaalselt silmnähtavalt parema pildi siis anna andeks aga oled täistotu või on mõni osav müügimees sulle osavalt oma müügijuttu suutnud pähe määrida. OLEDide erinevused on marginaalsed at best, üks näitab pisut suuremat peak brightnessi kui teine. Teine jällegi on ilmselt millegi muu poolest pisut parem. Ainuke reaalne erinvuses, mis suurema hinna eest saad on suurem ekranipind ning mõningad lisafunktsioonid, mis pildi kvaliteediga tegelikult kuidagi seotud ei ole. Poes võrdlmemine on suurim nali, mida eales olen kuulnud!!! Fakt, et sa sellist asja üldse mainisid, näitab lõplikult ära, et pildikasti ostmisest ei tea isegi mitte kõige algelisemaid asju. Poes saab kõik telerid vajadusel panna näitama ükskõik kui head või halba pilti ja teha seda TÄPSELT nende hinna järgi järjekorras.

Loe, vaata, uuri ja õpi
https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-type/oled
Kuna sa aga seda nagunii ei tee ja ajad oma loba siin raudselt edasi siis toon olulise infokillu välja teiste jaoks, kes võibolla lugema juhtuvad:
"The LG C9 is a high end 2019 OLED TV, and directly replaces LG's 2018 C8. ALL OLEDs DELIVER VERY SIMILAR OVERALL PICTURE QUALITY, so the main differences between this TV and its competitors are the additional features and the design. The main competitors to this TV are the LG B9, LG E9, Sony A9G, and Sony A8G. The main LED competitors are the Sony Z9F and the Samsung Q90R.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”