IZ JUPITER 2K

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
michelin

IZ JUPITER 2K

Lugemata postitus Postitas michelin »

niisiis oman sellist masinat ja tal selline probla, et esiamordid kolksuvad-mitte põhja, vaid just üles minnes, naq siis kui lenks taevapoole kerkib(siish käib kolks), kas seal peaks midagi seda kolksu pehmendama(puks, või midagi sellesarnast)?

siish selline küs., etkust saada soodsalt izhi 18" ratast, mis läheks korvile alla?
Viimati muutis michelin, 17 Aug 2005, 18:17, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

tuttav teema.. seda peab pehmendama amort.. mis ei lase nö lenksul kiiresti taevapool kerkida - amordid läbi
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Teema algataja
michelin

kuda ma seda pehmendan? ei tohiks naq läbi olla... :lol:
TEEMA NÜÜD TEHNILISE ALL, KUNA ENNE PANIN KOHAGA VEIC MÖÖDA :oops:
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

t*** kui sa ühe teema veel juurde vorbid siis ma lõhun midagi ära :evil:

Teema algataja
michelin

okih, andeks :shock:
piirdun siish sellega...

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Asi sul jah seal selles, et amort läbi ja sõidad ainult vedrude peal, amordis peaks õli kiiremat sorti liikumist takistama. Aga kui amort pees või õli seest puudu siis ei takista sul seal liikumist enam miski, sellega seoses lööb kergelt põhja, nii alla liikudes kui ka üles liikudes.

Teema algataja
michelin

amort vist jah pees...mida tuleks vahetada et korda saada?
kas need puksid mis yles alla liiguvad koos amortidega?
ja kas need tihendid kaa w?
[/img]

Teema algataja
michelin

mitu kw on izh jup 2 kolmepoolene mootor?

Teema algataja
michelin

küsimus: mille paak?(millise izhi):arrow:
http://www.pilt.ee/view/548734/

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Jupiter/Planeta 3

Teema algataja
michelin

a-I täh (w)

Teema algataja
michelin

6v

tervist jah, mul küssa selline et kust rakverest või selle lähiümbrusest saaks 6v pirne?(mitte neid fcin jalgratta keermega pirne vaid mootorattale ;) )
ja kui keegi rakveres kohta eip tea, siish vähemalt talllinnnas?

Teema algataja
michelin

kas tõesti MITTE keegi siish eip tea w?????naq, imelik ju :(

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

No ikka igasugu vendi näeb siin tõesti...

Küsi siis juba seda ka, et kus kohas head lõunat saab ja et kas homme sajab ja kas keegi teab mõnda toredat tüdrukut kapa-kohilas, kes sinuga kinno tuleb...

Tundub, et mõne mehe ajumaht ja organiseerimisvõime piirnevad foorumisse küsimuste üles panemise oskusega. Ja kui siis 3 sek jooksul vastust ei tule, siis peaks kohe küsima "Kas tõesti keegi siis ei tea ?????? :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Anna kannatust... :evil:
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

tõesti-tõesti...kW hulga teadmine aitab amorte parandada...järeldaes, et oled/on tsikkel peesse lastud, siis normijärgseid kaaveesid niikuinii pole...kirja järgi vist 19 hp

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

michelin kirjutas:
kas tõesti MITTE keegi siish eip tea w?????naq, imelik ju :(

Eri kuradi düsgraaf.Kas sa oled väike laps,et kõik peab sinu eest ette taha ära tegema ? Võta telefoniraamat kätte ja helista Kloostrimetsa motopoodi või Tondi kauplusesse,samuti võiksid Rakveres läbi käia Trevi hoovi juures olevas autovaruosade poes (teisel korrusel ) asub,seal müüdi vanasti pirne.Samuti tuhla autopoodides

Ja kui sa veel sellist naq ja W???????? kirjastiili harrastad,siis ma lihtsalt kustutan kõik su postitused ja ka sinu enda siit.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Ja kui sa veel sellist naq ja W???????? kirjastiili harrastad,siis ma lihtsalt kustutan kõik su postitused ja ka sinu enda siit.
Plaanid lähitulevikus modeks saada? ;-)

Aga hea meel näha, et mina ei ole üksinda nii kriitiline selliste Aivo Kääpio'te suhtes

Teema algataja
michelin

ok :shock: , üritan siis natuke paremini kirjutada. küsisin sellepärast et olen küll otsinud ja küsinud aga kuskilt pole rakveres leidnud(elan rakvere lähedal) 6 voldiseid mootorratta pirne. :idea:

Teema algataja
michelin

küsimus selline: :arrow:
kas kellelgi on kogemusi reservi suhtes selle KP-12(vene) kraaniga, mida on pandud külge enamustele vene ratastele(delta, iz, mini...)?
kui kraan reservi(P) peal, siis saab normilt sõita, kui aga tavalise(Q) peal, siis mingi aja pärast sureb välja :evil: , sest bens ei jõua karpasse enam(kui paaki puhuda ja uputusnuppu all hoida siis saab karpa jälle bensu kätte ja mingi aja pärast sureb jälle välja :( )
kas sellepärast ongi nendel kraanidel pikem toru otsast ära lõigatud või alla serva sisselõige tehtud? kas kuidagi annab asja parandada, näiteks selle pikema toru auku suuremaks puurida, või ei annagi asja parandada :?:

Teema algataja
michelin

kas kellelgi pole siis selle kraaniga kogemusi?

ja siis üks probleem veel, nimelt 2. käik loobib:( (ainult 2.!)
olen kuulnud, et viga peaks otsima käigukastist, aga mis seal täpsemalt siis viga võib olla, et "loobib"? :?

+veel 1 küsimus:
kas on olemas 6v halogeenpirne?(kui on siis kust neid võimalik saada on ja palju need maksavad?)

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

michelin kirjutas:
kas kellelgi pole siis selle kraaniga kogemusi?

ja siis üks probleem veel, nimelt 2. käik loobib:( (ainult 2.!)
olen kuulnud, et viga peaks otsima käigukastist, aga mis seal täpsemalt siis viga võib olla, et "loobib"? :?

+veel 1 küsimus:
kas on olemas 6v halogeenpirne?(kui on siis kust neid võimalik saada on ja palju need maksavad?)
Raigo kirjutas:
Eri kuradi düsgraaf.Kas sa oled väike laps,et kõik peab sinu eest ette taha ära tegema ? Võta telefoniraamat kätte ja helista Kloostrimetsa motopoodi või Tondi kauplusesse,samuti võiksid Rakveres läbi käia Trevi hoovi juures olevas autovaruosade poes (teisel korrusel ) asub,seal müüdi vanasti pirne.Samuti tuhla autopoodides
Kas sulle peab 7 korda ütlema, kust sa võiks vaadata ???

Teema algataja
michelin

rahune maha :o , ma lihtsalt tahtsin teada, et kas on olemas 6v halogeene?
pole neid kuskil veel kohanud, äkki keegi on?!

:arrow: kraani ja käikude probleemid ikka arutusel!
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

IZ Jupiter

Lugemata postitus Postitas miilits »

6 V pirni saab IZ-ile panna ja seda on ka liikumas, kahjuks firmat ja marki ei oska koheselt öelda aga vajadusel uurin, ainult reflektor tuleks siis ka vahetada, sest halogeenpirni pesa (sokkel) on teisema kujuga.
Probleeme võib tekkida juhtmetega ja kaitsmega, sest voolutugevus läheb suureks.

Teema algataja
michelin

vot sellist vastust ma soovisingi(suured tänud miilitsale :) ), nüüd saan edasi elada teadmisega et selline asi on olemas :wink: , oleks jah hea kui saaks teada koha kust neid halogeenpirne saab :idea:

Raigo

6V halogeenpirn ? :S Tule mõistusele!Korralik pirn algab võimsusest 50 W.Kuid 6.V IZhi generaator on 45.Watti.Seega peab generaator toitma ära nii Sinu 50/55w esitule pirni,tagatule pirni ja ka aku laadimine peab toimuma.Minu soovitus Sõida rõõmsalt oma Stock pirniga edasi ja pane rõhk hoopis ratta tehnilisele poolele.

2.Käigu probleem peitub tõesti käigukastis.Probleemi põhjustaja võib olla nii kulunud käigukahvel,kulunud hammasratta nukid,valesti reguleeritud käigukast (seibide näol).Jupiteri mootori lammutamine pole kohe teps mitte lihtne töö,eriti kui sul puudub eelnev kogemus.

Edu

Teema algataja
michelin

eelnev kogemus on olemas ja kui väga üle see loopimine viskab siis lammutan kindlasti mootori laiali, tänud selle halo suhtes(seda ma ei teadnudki, et see nii suure wattide arvuga ja iz aint 45).

a see kraanijama kestab siiski veel edasi :(

Raigo

Võta kraan maha,tee puhtaks.Kas sul paagis on ikka piisavalt kütet alati.Sest reserv töötab alati kui bensiini on aga "ON"asendi jaoks ei pruugi jätkuda.Jupiteri käimari lammutamine on izhide juures kõige keerulisem töö :)Planidel asi kordades lihtsam.

Teema algataja
michelin

kraan on täiesti puhas, aga eks ma siis püüan midagi selle kraaniga aretada.
see käimar on jah üks suur jama :evil:

Teema algataja
michelin

kraan peaks nüüd korras olema, aga mu izhil 1 väga paha jama-soojalt(loe:kuumalt) ei taha ültse käima minna??? :? naq täitsa pael, külmalt 1 vända hoobiga(alati), aga soojalt ilge n***! :evil:
miks izh niiviisi käitub? :roll: :arrow:
igasugune abi on oodatud!?

Teema algataja
michelin

mida arvate järgistest õlidest(kogemused?)?

*VALVOLINE(käimarisse)
Multigrade
SAE10W-40

ja

*ERIMELL(bensiini hulka)
Super
2T isesegunev
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”