Uus(2020) piduritest ülevaatusel


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel

Lugemata postitus Postitas will111 »

well, sinu jutt on paraku kaheldava väärtusega alates sellest kohast, kus ütled, et pole seda vidinat lähedalt ega kaugelt näinud. kõik edasine on ju siis täiesti puhas oletas ja hea lootus.

jah, kõik see, mis räägid on tore ja kena ja võibolla tõesti, et asi ongi nii super "user-friendly" ja kõik on juba eelseadistatud ning igas mõttes lollikindlaks tehtud. mina isiklikult kahtlen selles. muidugi võin eksida samamoodi nagu sina võid eksida. aga kui sa seda tegelikult ei tea ja pole aimugi, kas nii on nagu sa räägid siis minumeelet pole mõtet liiga palju oletada.

teine asi on nüüd see, et ma ei saanud täpselt aru sinu jutust, kas isiklikult oled sellist masinat omanud/kasutanud? mina olen. tõsi ilmselt mitte täpselt sedasama, mis ülevaatusel. aga sama funktsionaalsusega ja ilmselt üsna sama sisuga asja. seega ma tean, mitte oletuslikult, vaid faktiliselt, mida vähemalt minu käes olnud jubinal seadistada sai, mida seadistada tuli ja kuidas. manuaali tuli ka lugeda, sest ega ikka kõik asjad päris nii ei olnud, et muudkui installi kuidas tahes ja "kõik correctitakse ära", ükskõik mida sa teed.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”