06.09.05
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Retsept - Respect...natuke loovat mõtlemist Pokemon
eino jah Slinki, eks ma varem kah teadsin, et sul on seda adrenaaliini kõvasti vaja 
Et siis:

Et siis:

Viimati muutis xzburnoutzx, 10 Sept 2005, 14:11, muudetud 1 kord kokku.
Päris karm vaade wheelie rolluga tehke mingi funny video 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
Järgmistele piltidele/videdele me ootame kõik sind ka

http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kodanik Slinki, ehk seletate, mis on selle teema mõte? Et näidata teistele rollerimeestele mismoodi tuleb tegelikult liikluses käituda?
Kui foorumis natuke kolada, siis on näha mismoodi olete Teie panud lukku teemad, milles tegeleikult OT-d ei esine.... Miks seda teemat lukku ei panda? Siin ju pole ka muud kirjas kui ainult "Respekt slinki! Sina oled parim!"....
Ei ole minu asi käia mölisemas aga asi tundub kuidagi väga kahtlane...
Ühe mehe moderaatori staatus tuleb vist arutluse alla võtta.....
Kui foorumis natuke kolada, siis on näha mismoodi olete Teie panud lukku teemad, milles tegeleikult OT-d ei esine.... Miks seda teemat lukku ei panda? Siin ju pole ka muud kirjas kui ainult "Respekt slinki! Sina oled parim!"....

Ausalt öeldes mõtlesin täpselt sama. Kuid mõtlesin, et ei hakka seletama.g2ngster kirjutas:Kodanik Slinki, ehk seletate, mis on selle teema mõte? Et näidata teistele rollerimeestele mismoodi tuleb tegelikult liikluses käituda?
Ühesõnaga olen sinuga täiesti nõus.
g2ngster ja Dark, ärge ajage mõtetut möla. Sõita tagarattal ohutus, vähese liiklusega kohas on palju ohutum, kui liikluses autode vahel slaalomit sõita.
Minu poolt on küll Slinkile suur respect. Õpeta mind ka
.
Ja muide, Tartus siin üks Beta vend näitab ka vahepeal kõrgema klassi sõiduoskusi.
Minu poolt on küll Slinkile suur respect. Õpeta mind ka

Ja muide, Tartus siin üks Beta vend näitab ka vahepeal kõrgema klassi sõiduoskusi.
Derbi-The RED power
-
Ei ma ei pidand silmas ohutust ega midagi vaid see, kui palju pannakse siin teemask kinni üpriski mõttetutel põhjustel. Oleks keegi teine teinund oleks kohe kinni läind see teema.GP1 kirjutas:g2ngster ja Dark, ärge ajage mõtetut möla. Sõita tagarattal ohutus, vähese liiklusega kohas on palju ohutum, kui liikluses autode vahel slaalomit sõita.
Minu poolt on küll Slinkile suur respect. Õpeta mind ka.
Enamus teemasid lähevad kinni sellepärast, et juba miljon samasugust teemat tehtud või hakkab pihta mõttetu möla. Nagu näha mõttetust mölast ei saada mitte kuidagi üle,Ei ma ei pidand silmas ohutust ega midagi vaid see, kui palju pannakse siin teemask kinni üpriski mõttetutel põhjustel. Oleks keegi teine teinund oleks kohe kinni läind see teema

Aga mis seal ikka vaielda, naudi ilusaid pilte parem

Derbi-The RED power
-