Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
Snuffit
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Käisin ka eile ülevaatusel Helgi tee 4, Peetri, Mõigumaja-s ja julgen seda soovitada kõikidele põhjaeesti inimestele.
Testi teeb ülevaataja ise ja seda rullikutel, kedagi kiirendama kusagil nurga taga ei panda
Lisaks tavalistele asjadele kontrolliti ka valgusvihku omaniku peal istudes - mul oli isegi madalal ja saab tõsta, mis on hea uudis pimedas sõitmisele - saab edaspidi kaugemale näha ehk ![]()
Piduritestil rullikutel oli minu jaoks huvitav see, et kui auto pidureid testid, siis teised rattad hoiavad ju auto õige koha peal ja saad kätte reaalse pidurdusjõu. Tsikli aga viskab see rullik motika kerguse tõttu kohe kui ratas plokki läheb rullide pealt minema. Seega mingeid reaalseid jõunumbreid sealt leida suht keeruline ilma et tsiklit kuidagi lisavahenditega kinnitama hakata. Seega rullid või tee või kohapeal pidurid all jõnksutamine - ma ei näe sel kõigel mingit vahet ja endiselt on see asi tegelikult suht subjektiivne ja umbkaudne - tundub et pidurid toimivad, saab läbi.
Lõppkokkuvõte paberimäärijatest bürokraatidele on siiski see, et ükski tsiklimees ei liigu igapäeva liikluses avalikel teedel tsikliga millel pidurid ei toimi. Seega kui ta juba ülevaatuspunkti kohale sõidab, siis need pidurid tal ka toimivad ja igasugune tants selle ümber on endiselt mingi mitte tsiklimehest bürokraadi enda õlale patsutamise jaoks.
Ohutuid kilomeetreid ja tugevaid närve! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.