Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
Snuffit kirjutas: ↑09 Apr 2020, 09:26Lõppkokkuvõte paberimäärijatest bürokraatidele on siiski see, et ükski tsiklimees ei liigu igapäeva liikluses avalikel teedel tsikliga millel pidurid ei toimi. Seega kui ta juba ülevaatuspunkti kohale sõidab, siis need pidurid tal ka toimivad ja igasugune tants selle ümber on endiselt mingi mitte tsiklimehest bürokraadi enda õlale patsutamise jaoks.
Paar aastat tagasi oli mul juhus, kus minu ees olev ratas küttis sebra ees peatunud autole sisse. Ratas oli 125ne miski yamaha või Honda.
Midagi karmi õnneks ei juhtunud. Ma inspekteerisin politseid oodates pidureid .... vaid metall oli klotsidest järel ja needi vaod ketastes.
Ilmselt õnnetuse põhjustas tähelepanematus, aga sellegipoolest on olematute piduritega sõitjaid kindlasti olemas.
Iseasi, kas selline imetestimine neid välja rehitseb.
Visuaalne inspekteerimine ja koha peak jõnksutamine ilmselt teeb sama välja. Näitab ära, kas klotsi on ja kas õli sees või tross terve.
Praegusel kujul on see asi tõesti jabur.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.