Ettevaatust, autojuht teel!

Kasutaja avatar

ElectroMoto
Postitusi: 599
Liitunud: 27 Mai 2015, 16:44
Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 367 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

Re: Ettevaatust, autojuht teel!

Lugemata postitus Postitas ElectroMoto »

Spoiler
will111 kirjutas: 09 Apr 2020, 01:05

Ma arvan, et ei hakkagi kunagi tegelema sest esiteks seda juba aktsepteeritakse ju vaikimisi tegelikult. Teiseks oleks ilmselt suht keeruline tõestada ja vastutama panna. Reaalselt peaks tänasel päeval olema karistus täpselt sama, mis väga suure joobega juhtimise puhul. Ma küll ise eriline joodik ei ole ja seega täpselt ei tea, mis see karistus on aga kuuldavasti vist arest või load ära? Ninapidi telefonis istub tola on täpselt sama suur oht liikluses, ja kuna seda harrastavad NIMELT ja praktiliselt vist ka eranditult just autojuhid siis on see oht suurem teistele kui neile endile.

Mina näen, et ainus lahendus on see, et kui autojuhid pigem tahavad tegeleda telefoniga autoroolis, siis võtame neilt selle tülika autojuhtimise kohustuse ära ja las autod sõidavad ise. Tulevikus peaks olema kahte sorti load: üks auto omamise luba ja sellisel juhul sõidab auto ise, juht eriti sekkuda ei saa. Ja siis nö päris load, kus sa pead ise aktiivselt juhtima ja neid lube pead uuendama tihedamalt ja tõestama, et jätkuvalt oled huvitatud juhtimisest, mitte lihtsalt sõitmisest.

Ja pole sugugi eranditult autojuhid need nutihoolikud. Küll ja veel näinud ka jalgrattureid nii kõnniteel kui rattarajal ninapidi telefonis. Lapsega jalutades on mitu korda olnud tahtmine sellised kõnniteelt sõiduteele lükata, et katsu parem seal õnne..
:wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”