"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
Noh jah
Ma pole siiani nii põhjalikult nende toimetamisi jälginud.
Minul isiklikult on täitsa savi, mis pilt seal oli (aga mis pilt seal oli? ), mis sõnum seal oli või mis pilte ja sõnumeid nad edaspidi panevad. Ei tunne ennast ei häirituna ega trollituna vms (lihtsalt tekkis uudsimu viimase pakkumise järsu lõppemise ja selle pika joorupi kohta)
Aga termin Motodepoo püsiklient on nüüd käinud läbi nii fb foorumis kui ka siin ja jälle uudsimust küsin, kas püsiklient ostab iga nädal mingi toote sealt või siis kui oled näiteks viie aasta jooksul kaks korda külastanud või, mis see püsiklient on?
Noh lihtsalt tundus, et kui ennast püsikliendiks pidama hakata siis on suurem õigus "kiisupildi" pihta tuld anda.
või kui nüüd need viimased nn PR kampaaniapildid ja hõiked on mõndadel normaalse elurütmi ja seedimise täitsa sassi ajand siis sellega seoses muutuvad MD teenused ja tooted kuidagi sitemaks? Või mis osa nüüd meele mõrusust põhjustab? Täitsa ausalt ei saa aru Kas MD peaks oma reklaamikampaaniad enne avaldamist kõikide "mõrumeeltega" kooskõlastama või mis see soov on?
Nii kaua kuni kodanikud MD´s ei tee midagi sellist, mis pälvib hoopis teistsuguseid teemaarendusi (õnnejumalad ja muud tünnmasterid) siis no tõesõna ei jää mul ükski külastus ega ost tegemata ühegi "kiisu" tõttu. (olen kaaa püsiklient, palju aastaid juba, olen ostnud motika ja varustuse ja muud pisinodi ja ostan edaspidi kaaa. Kas see lisab nüüd mulle kuidagi suuremat sõnaõigust või teeb mind kuidagi muud moodi paremaks arvamuseavaldajaks?)
Igatahes vaadates kõlapinda siis PR well dann
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.