"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
Spoiler
villy kirjutas: ↑14 Apr 2020, 15:45Enne kui motodepoo järgmise teema ära kustutab FB-s
panen siis siia ka oma arvamuse
Iseenesest mõistan, et igasugune tähelepanu on hea ja täidab PR eesmärke.
Siiski, kunagisest asjalikust asutusest, kelle reklaam ja kommunikatsioon oli alati konkreetne, täpne, on saanud klientide tähelepanu ja huviga trolliv ettevõte, kes korduvalt kasutab skandaalselt reklaami, saab tähelepanu ja siis vabandab mõne kiisupildiga.
Motodepoo oli üks väga vähestest, kes lubades nt 25% ale siis ka reaalselt saidki ale 25% alla turuhinna, nüüd on kommunikatsioon nii segane, et võimatu enam usaldada.
Olen olnud 10a+ püsiklient aga see teeb tegelt meele mõrudaks, lihtsalt mu arvamus aga tuleb vist siis aru saada, et see polegi enam see ettevõte, kes tegutses Depoos, siis töötas teine kaader koos Villu jt-ga. Aga see oleks ka ok, võiksite siis uue nime ka võtta. Motorahva trollid vms =)
Meenutame siis veidi hiljutisi südmusi
- 25 sept Motodepootika sääred, millest püksikud maas = (kindlasti saab kõlapinda ja inimesed vaidlevad objektiseerimise üle
- kiisupildi "vabandus"
- 13. Reede ärevad päevad "Kõik poolmuidu, isegi tsiklid")
- 2 p hiljem uus plakat kirjaga v.a. tsiklid
- Anname unistuste töö piloodile. Ratta sissesõit"(best stunt yet) Hullult kajastus, kõik räägivad
- Oih vabandust see pole seaduslik(arvatavasti planeeritud või keegi ***)
- Asendame naisepildiga, mis tähelepanu kõrvale juhib ja leiab taaskord muul teemal kõlapinda(JEE TOPELTPROMO!)
- lisame nunnu vabanduspildi koos sarkastilise sõnumiga
14.04 15:35 update
-Oih tundub, et rahvas hakkab aru saama, et neid trollitakse -- OKOK anname siis päriselt ka tsiklid sissesõiduks aga igaks juhuks paneme mõnitava õlifiltri video .
Tere,
Oleme alati olnud - ja siiamaani püüame olla konkreetsed. Paraku on see kiirelt muutunud maailmas viimasel ajal päris keeruline.
- Ka meie igatseme Villut. Siiani.
- Tunduvalt keerulisem on midagi postitada "äriühinguna" kui suvalise nimega eraisikuna. Nimelt on päris raske viimasel ajal kõigi meelejärgi olla. Ok, püksikute pilt ei olnud kõige parem. Tekitas stressi naisterahvastel ja avaldati soovi muuta. Muutsime heas usus ringi. Kõik said lubatud Depootika allahindluse, kes kohale tulid. Ainult Teie näete seal tagantjärele mingit trollimist.
- Reede ärevad päevad - kõik poolmuidu- Me olime selleks ajaks pea kõik rattad Motomessile viinud koos allahindlustega ja muude kuludega, et neid hakata tagasi tooma - ei ole just väga odav lõbu. Loomulikult tegime kampaania. Aga selle peale hakkasid inimesed küsima tsiklitele 50% allahindlust. Pidime viitama Õigekeelsussõnaraamatu seletusele, et "poolmuidu" tähendab eesti keeles soodsat pakkumist. Võite kontrollida. Aga kunakõik mõnuga said valesti aru, siis pidime reklaami ümber tegema. Tõesti - kas ükskõik milline tsiklimaailmas veidikenegi kodus olev inimene suudab tõesti arvata, et tsiklitel ongi tõesti selline kate et saaks 50% allahindlust teha ? Ei. Lihtsalt kõik saavad mugavalt valesti aru, kui see neile kasulik on.
- Tõõpakkumine sissesõitjale. Kõik läks hästi ja sujuvalt, kuni järjekordne kodanik arvas avaliku postitusena, et kõik on valesti ja et me rikume seadust ja peame sõitjale tagama kaitsevarustuse ja mida iganes. Arvatavasti oli tal õigus, tõesti ei osanud enne juristiga aru pidada. Jah, eksisime, aga heas usus. Meil on olemas antud kodanikuga hilisem kirjavahetus, kus me mõlemad vabandame - tema, et sellise postituse tegi ja meie kampaania ära rikkus- ja meie, et niimoodi reageerisime. Seega, et olla korrekne, muutsime kuulutuse ära ja panime "vitsaandmise" illustratsiooni, et näidata, et kõik eksivad ja õpivad oma vigadest ja edasi püüame oma ajsu korrektsemalt läbimõelda ja igaks juhul juristidega eelnevalt arutada. Kui Te ei usu, et kogu kampaania oli algselt heas usus - siis ma tõesti ei saa Teid selles osas aidata. Ma arvan, et me tõesti ei pea hakkama ennast tõestama, et suudame vabalt anda 2 ratast sissesõiduks mistahes ajahetkel, ilma et see meie tegevust halvaks. Antud illustratsioon muidugi vallandas naisõiuguslaste - või ma ei teagi mis terminiga seda kirjeldada laviini, isegi unenäos ei oleks sellise asja peale tulnud. Halvasti tundsid ka need, kes pole elusees mootorratast näinudki. Kogu see teema muutus lõpus väga isiklikuks ja olime sunnitud kõik kustutama ja panema rahuliku õlifiltri pildi, et inimesed suudaksid lugeda teksti ja ka veidi süveneda algsesse teemasse. Jah, see võibolla oli veidi pikk, aga ka meie heas usus tehtud kampaania rikuti korralikult ära. Ja ikka teeme midagi valesti - ikka keegi kahtlustab, et me huiame või petame või vihkame vähemusi. Ausalt. Soovitage siis mida peaksime tegema ? Mustvalgeid tekstiga pilte allahindlusprotsendiga ? Ma olen kindel et ka siis leidub keegi, kes tunneb end puudutanuna, et miks must-valge, miks mitte värviline....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.