"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

[mention]villy[/mention]. Loen ja püüan aru saada, et milles sinu täpne probleem peitub? Ja ei saa aru. Kas Motodepoos ei suudeta kliendi soove piisavalt rahuldada, pakuvad halba teenindust või müüvad rämpsu või ei peeta lubadustest kinni? Lugedes jääb mulle vägisi mulje, et kuna sulle kommunikatsiooni viis või õigemini küll vorm ei meeldi siis kindlasti petavad. Ja muidugi ainuke võimalik viis on nunnud ja/või võimalikult neutraalsed ja iskupäratud hinna/allahindluse reklaamid? Või saan ma sust valesti aru ja sul on mingi sügav tagmõte mida sa siinkohal meile jagada ei taha?

Tundub, et moodne ajastu on andnud inimestele privileegi olla solvunud. Kellegi teise riietuse, näoilme aga ka seisukoha või eelistuse suhtes. Kui sa pole minu poolt siis sa oled minu vastu. Normaalne on arvata, et minu tõekspidamised on sinu jaoks solvavad ja seetõttu mul puudub õigus neile. Kas kõik peab olema keskpärane?

Kogu see jama meenutab mulle seda:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”