"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
Spoiler
MOTODEPOO kirjutas: ↑14 Apr 2020, 17:43Tere,
Oleme alati olnud - ja siiamaani püüame olla konkreetsed. Paraku on see kiirelt muutunud maailmas viimasel ajal päris keeruline.
- Ka meie igatseme Villut. Siiani.
- Tunduvalt keerulisem on midagi postitada "äriühinguna" kui suvalise nimega eraisikuna. Nimelt on päris raske viimasel ajal kõigi meelejärgi olla. Ok, püksikute pilt ei olnud kõige parem. Tekitas stressi naisterahvastel ja avaldati soovi muuta. Muutsime heas usus ringi. Kõik said lubatud Depootika allahindluse, kes kohale tulid. Ainult Teie näete seal tagantjärele mingit trollimist.
- Reede ärevad päevad - kõik poolmuidu- Me olime selleks ajaks pea kõik rattad Motomessile viinud koos allahindlustega ja muude kuludega, et neid hakata tagasi tooma - ei ole just väga odav lõbu. Loomulikult tegime kampaania. Aga selle peale hakkasid inimesed küsima tsiklitele 50% allahindlust. Pidime viitama Õigekeelsussõnaraamatu seletusele, et "poolmuidu" tähendab eesti keeles soodsat pakkumist. Võite kontrollida. Aga kunakõik mõnuga said valesti aru, siis pidime reklaami ümber tegema. Tõesti - kas ükskõik milline tsiklimaailmas veidikenegi kodus olev inimene suudab tõesti arvata, et tsiklitel ongi tõesti selline kate et saaks 50% allahindlust teha ? Ei. Lihtsalt kõik saavad mugavalt valesti aru, kui see neile kasulik on.
- Tõõpakkumine sissesõitjale. Kõik läks hästi ja sujuvalt, kuni järjekordne kodanik arvas avaliku postitusena, et kõik on valesti ja et me rikume seadust ja peame sõitjale tagama kaitsevarustuse ja mida iganes. Arvatavasti oli tal õigus, tõesti ei osanud enne juristiga aru pidada. Jah, eksisime, aga heas usus. Meil on olemas antud kodanikuga hilisem kirjavahetus, kus me mõlemad vabandame - tema, et sellise postituse tegi ja meie kampaania ära rikkus- ja meie, et niimoodi reageerisime. Seega, et olla korrekne, muutsime kuulutuse ära ja panime "vitsaandmise" illustratsiooni, et näidata, et kõik eksivad ja õpivad oma vigadest ja edasi püüame oma ajsu korrektsemalt läbimõelda ja igaks juhul juristidega eelnevalt arutada. Kui Te ei usu, et kogu kampaania oli algselt heas usus - siis ma tõesti ei saa Teid selles osas aidata. Ma arvan, et me tõesti ei pea hakkama ennast tõestama, et suudame vabalt anda 2 ratast sissesõiduks mistahes ajahetkel, ilma et see meie tegevust halvaks. Antud illustratsioon muidugi vallandas naisõiuguslaste - või ma ei teagi mis terminiga seda kirjeldada laviini, isegi unenäos ei oleks sellise asja peale tulnud. Halvasti tundsid ka need, kes pole elusees mootorratast näinudki. Kogu see teema muutus lõpus väga isiklikuks ja olime sunnitud kõik kustutama ja panema rahuliku õlifiltri pildi, et inimesed suudaksid lugeda teksti ja ka veidi süveneda algsesse teemasse. Jah, see võibolla oli veidi pikk, aga ka meie heas usus tehtud kampaania rikuti korralikult ära. Ja ikka teeme midagi valesti - ikka keegi kahtlustab, et me huiame või petame või vihkame vähemusi. Ausalt. Soovitage siis mida peaksime tegema ? Mustvalgeid tekstiga pilte allahindlusprotsendiga ? Ma olen kindel et ka siis leidub keegi, kes tunneb end puudutanuna, et miks must-valge, miks mitte värviline....
Tere
Tänud vastuse eest, vastan siis korra aga vastust lugedes saan aru, et ei ole mõtet seda teemat nämmutama jääda. Arvatavasti jäämegi lõpuks eri arvamusele, selleks on igal ühel õigus ja foorum ongi koht nende avaldamiseks.
Ma nüüd ei tea mida suvalise nime kommentaar tähendas aga mulle selline nimi pandi ametlikult ja selle alt ka postitan, postitasin sama teksi ka oma täisnimega FB-s ja ma ei saa kuidagi aru, et ma mingi suvalise nime tahan ennast peidan ja seeläbi on mul lihtsam midagi postitada nagu enamikul siin foorumis nt või paljudel FB-s Aga Depootika püksikute reklaamis ma tookord tõesti ei näinudki midagi muud kui ehk banneri valmistaja lühinägelikkust reklaami suhtes ja tagantjärgi pandud kiisupilt tundus tõesti kena ja viisakas PR, millega vabandati eksimus. Trollimisena hakkas see paistma lihtsalt nüüd, kus korduvalt sarnast käitumist on näha saanud.
Üritate nüüd väita, et sellist pilti kasutades ei olnud võimalik eeldada, et see tekitab segadust ja küsimusi "oleme alati olnud ja püüame olla konkreetsed" - Really? Loomulikult keegi selgelt mõtlev inimene järele mõeldes ja motomaailma kursis olev inimene ei usu, et mootorratastel oleks selline kate, et neid on võimalik poole hinnaga müüa aga samuti peaks selgelt mõtlev asutus aru saama, et osad inimesed tõesti on segaduses selle pildi nägemisest, eriti sellist sõnakasutust kasutades, vahet pole mida sellel ÕS vastab, siiski "pool" ja "muidu" sõnade kasutus loob eksliku mulje, et saab poole hinnaga kui muidu.
Ekstra tähelepanu garanteeritud ja saab viidata küsimustele vastates, et päris tehniliselt see siiski ei ole pool hinda kui muidu, isegi kui "poolmuidu" sarnaselt kõlab- Tõele au andes käisin selle kampaania raames siiski veel poes ja sooritasin ostu- Samas ma ei mäleta, et kõigil motikal oleks mingisugunegi soodukas olnud ja neil mil oli sooduka silt, polnud see 25% (noh samas ma ei küsinud ka)
- Ma ei ole kordagi kahelnud, et rataste proovisõiduks andmine oleks jõukohane ülesanne Motodepoole. Ma lihtsalt ei saa enam aru, kuidas asi mis oli ebaseaduslik ja jäeti katki nüüd äkitselt siiski toimuda saab? Lisaks see vitsaandmise pilt oli selgelt teatud huvigruppide(feministid, onu heinod jne) sae käimatõmbamine, mis töötas ilmselgelt jällegi ja kui te "Depootika püksikute" puhul seda veel ei teadnud, siis nüüd kindlasti teadsite.
Ülejäänud pildid olete oma seinalt ära koristanud ja puhvrisse kolama minna hetkel ei viitsi.
Küsisite soovitust, kuidas siis oleks võimalik teha kampaaniaid? - Fair enough saan kirjeldada ainult oma arvamust nagu kõigi seniste postidega ja loomulikult need ei pretendeeri tõele, kõigest arvamused.
Toon lihtsalt välja mõned hiljutised reklaamikampaaniatega seotud mototeemalised ostud ja miks ostsin
MRT Techist tellisin täna kiivri, neil oli Facebookis kena tootepilt , koos hindadega väljas, tundus soodne, läksin lehele kolama ja leidsin muu sobiva- ok sama kiiver mõni eur odavamalt väljamaa netipoes aga kui tunnen, et mind ei röövita, toetan kohalikku ettevõtet.
Motoin.de-st tellisin üleeile veel 1 kiivri, sest konkreetset värvilahendust keegi kohalik kaupmees ei pakkunud(Küsisin ekstra). Motoin-l oli lihtne banner google ads-s. Kirjas värviliste trükitähtedega , et EASTER2020 soodustus 15%, lisaks olid kiivrite pildid reaalsete hindadega, mis olid tõesti head.
Lisaks viimase mõne nädala/kahe jooksul sooritatud ostud
Perun Moto'st tellisin oma rattale pagasi racki , oli kirjas, et -15% soodustus , kampaania nimi oli FOCOVID. Ei midagi erilist kampaaniat, toode räägib enda eest. Reklaam oli mustvalges tektis FB seinal.
Motokaup.ee -st tellisin barkbuster käekaitsmete komplekti - viisakas bänner siinsamas biker.ee-s olemas, lisaks soovitus siitsamast foorumist, kolasin netipoes ringi ja tellisin ära, juba rattal peal.
- AdventureSpec -lt tellisin rehvid - Nägin nende facebookis reklaami, keegi kohalik müüja Rall Z rehvi kahjuks ei omanud, suhtlesin rohkem kui 1ga
- Määrdekeskusest tellisin 8L Motorex õli rattale, reklaam oli midagi sellist:
Edit: vormistamine, komavead jms
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.