"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ma vaataks asjale nii:
There is no such thing as bad publicity.
The only thing worse than being talked about is not being talked about.

[mention]miququ[/mention] miks sa arvad et tegu on solvamisega? Äkki oli tegu solvumisega. Need kaks asja pole samad.
Mulle meenub hiljaegsest välismeediast juhus, kus avalikust ruumist eemaldati Eugène Delacroix teos, sest see oli (väidetavalt) solvava alatooniga naiste suhtes ning propageeris alastust. Kuidas sa seda kommenteeriksid? (vt. nimetatud teost allpool)

Mina, mina, mina, mina, mina. See on tänane artikuleeritud seisukoht, kõik algab minust ja lõpeb minuga. Moodsad vahendid annavad väikesel gupile inimestele võime terroriseerida ükskõik keda ja ükskõik millisel ettekäändel. Piisab sellest, et "minu jaoks on see solvav". Kusjuures reaalne ajend on: sinu käitumine pole täpselt aru saadav või ei vasta minu arusaamadele, järelikult on see solvav. Kusjuures kõrvaltvaatajatele jääb mulje, et see on üldlevinud hoiak. Sotsiaalmeedia pakub suurepärase võimaluse piiratud silmaringiga inimestele.

Kogu kübaratrikk peitub üldistuses, võimalik on öelda: "mulle see ei meeldi see-teine-kolmas" või "minu arust see on jama". Aga see ei anna kõlapinda, sest meil kõigil on oma arvamus ja omad antipaatiad-sümpaatiad. Aga piisab, kui öelda: see on minu, kui kui naise/mustanahalise/vähemue jaoks solvav, see solvab kõiki nais/mustanahalisi/vähemusi. Ja automaatselt oled sa oma arvamuse muutnud üldiseks ja kõikehõlmavaks seisukohaks.

Rahulolematusest on saanud uus inimõigus ja õigusest solvuda privileeg. Mis sa arvad, kuidas selline mees nagu Donald Trump võidule sai või kuidas sündis Brexit?

Ma olen nõus, et "alukad" oli selge möödapanek aga "spanking" ja "tööpakkumine" olid head. Räägi kuidas need sind ja sinu viidatud gruppe solvasid ja alandasid ning milline oleks olnud see viis, mis oleks sinu arust hea ja rahuldav olnud?

Teos: Vabadus viib rahva barrikaadidele

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”