Mure sõidupükste leidmisega

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 708 korda
Tänatud: 464 korda

Re: Mure sõidupükste leidmisega

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Spoiler
Kraavik kirjutas: 15 Apr 2020, 10:34

Ilusat talve kõigile!

Täielikust õnnest on puudu veel vaid sõidupüksid, aga tee õnneni tundub tulevat raske ja okkaline. Nimelt olen ma kehaehituselt selline maatõugu, ohvitseri kerega tüüp, kellel puusa-vöö ümbermõõt täpselt sama, jalad aga lühikesed ja peenikesed. Ja poe või nahast välja, aga ei leia endale sobivaid sõidupükse. Mis puusast-vöökohast parajad, on säärest jällegi liiga pikad ja üldjuhul maru lohvakad. Põlvekaitsmete nõuetekohasest paiknemisest ei maksa rääkidagi.
Siin palju kauaaegseid ja varustust hulgim soetanud rattureid koos, oskab ehk keegi soovitada Eestist leitavat brändi või selle müüjat, kelle püksid võiksid mu ebardliku torsoga sobituda? Ei jõua kõiki poode/pükse enam läbi kammida. Kui rääkida nö teksapükste keeles, siis peaks mõõdud olema 36/32. USA-maal näituseks ja ilmselt ka mujal väljamaal iseenesest pakutakse ka nö "short" variante ja kohe isegi 36/32 mõõdus sõidupükse, aga enne soetamist oleks vaja ju kindlasti jalga proovida. Ringivahetamine ka ilmselt poole aasta projekt meerikamaalt tellimise puhul.
Jutt käib siis tekstiilpükstest.

Mul on sõiduteksad üle ja siin ka müügis, vajadusel saab ju lühemaks teha.

edu

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”