Mure sõidupükste leidmisega


Teema algataja
Kraavik
Postitusi: 14
Liitunud: 04 Dets 2019, 11:34
Tänanud: 1 kord

Re: Mure sõidupükste leidmisega

Lugemata postitus Postitas Kraavik »

Spoiler
M.T. kirjutas: 15 Apr 2020, 10:51

Eks see kehatüübi järgi sobivate leidmine olegi pähkel, aga minu arvates on paar asja mida peaksid valikul meeles pidama.

  1. Sõidpüksid ei ole tavateksad, mis peavad seistes jalas ilusad välja nägema. Ehk natuke lotendavad sääred on minu arvates täiesti ok ja teevad rattal istumise mugavamaks, ei pigista jalas. Ma kasutan muidugi pükste peale käivaid kaitsmeid, seega see põlve liikuvus pole minul probleem.
  2. Säärepikkus, kui sul tava on 32, siis sõidupüksil võib see vabalt 34 olla. Sa ei seisa püsti, vaid istud ja püksisäär kerkib üles ning tavaoludes sobiv pikkus jääb sõidu ajal lühikeseks. Mul on sõiduteksad seistes konkreetselt pikad ja ilma ketsi jalga panemata pean sääreotsad ülespoole keerama. aga sõidu ajal on täpselt paras ja katab pahkluud ilusti ära.

PS! Pükse proovides võta alati sisse sõiduasend, võimalusel istu rattale ja proovi kuidas siis tunduvad.

Edu otsimisel!

Ilu ma taga ei aja, sellest haigusest olen ma prii :D Lihtsalt on soov, et kui pükstele on põlvekaitsmed juba installeeritud, siis võiksid nad püsida enam-vähem ka seal, kuhu ette nähtud, mitte kusagil küljepeal või pooles sääres. Tsikliga pole poodide vahet käinud, aga proovides olen loomulikult üritanud sõiduasendit imiteerida. Kuna rattaks on matkaenduuro, siis saabas on kõrge säärega ja sääre pikkus siia-sinna eriti oluline pole.
Olen arvestanud, et kui sobivaid pükse ei leia, siis tuleb mingid kotid ära osta ja all kannan eraldi põlvekaitsmeid. Aga mõtlesin ikkagi enne küsida, keegi ehk on sama probleemiga kokku puutunud ja sobiva toote leidnud.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”