"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...
M.T., ära erutu Valdaval enamusel on siiralt pohhui sellest, kui puudutatuna sa end tunned, kui minusugune suvaline tüüp foorumis umbisikulist onu heinot kasutab. Ära ole selline eit ja ära solvu.
Ma avaldasin oma arvamust, et äkki te ei näe asja nii, nagu NEMAD nägid. Vastu saan teie ilkumise, et mulle "ei meeldi kaupmehe isiklik maailmavaade" ja et motodepoo kaotas minu, kui kliendi ei kaotanud, usu mind. Ma ostan sealt, kust on soodsam ja kiirem. Minu sõnavõtud on tingitud sellest, et MD on suht sümpaatne koht olnud ning kuigi visuaalne identiteet on tore, siis sisu on olnud suht poolikult läbi mõeldud. Siit juhtumist on õppida küll. Tavaliselt on feministidega tülli sattumine piisavalt ebameeldiv kogemus, et panna asjade üle järgi mõtlema.
Praegu näen ma lihtsalt seda, et sina ja paar kodanikku siin veel ei suuda oma ninaotsast kaugemale näha. Me elame samas ühiskonnas feministide, venelaste, lillade ja mu postkasti potsatanud klounidega, kes mitte millegi pinnalt jubedasti üks-ühele tahavad teha Pange ise omavahel joonele või midagi, kui testosterooni taset kontrolli all ei suuda hoida, aga ei tasu pritsida oma lollust feministide peale. Nendega on ammu ju teada, et siis saavad kõik ninad veriseks.
Aga davai, I'm out with my unpopular opinion.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.