"Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: "Tööpakkumisega" pole siin ammu midagi tegemist...

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma kunagi olen sealt ostnud ka üsna mitmed ostud ja kõik on olnud head asjad. On olnud soodukaga ja ilma,kuid see soodukas pole mulle kunagi eesmärk. Eesmärk on aus hind(minu arust)ja meeldiv õhkkond ostu sooritamiseks. Seal vanas majas mulle meeldis käia,sest sisse astudes oli selline tunne,et sa oled teretulnud seal nagu päriselt. Uues kohas Mustamäel olen kaks korda käinud ja null ostu,sest esimesel korral ei õnnestunud ühtegi müüjat leida, kellelt ostu sooritada. Teist korda viitsisin ikkagi veelkord proovida ja asi,mida küsisin oli midagi odavat, vist sealt juba ka kunagi ostetud. Õnnestus isegi mingi noorsandi käest küsida, et kus ma sellise asja võiks leida, aga ta hõikas eemalduses üle saali, et nad seda ei müü enam ja sinna see jäi. Läksin Streetmotosse ja ostsin sealt letist selle asja. Peale seda olen teinud paar Givi varuosade ostu e-poest ja ongi kõik. Kuidagi ei ole enam tõmmet sinna minna, sest kui sa oma tulekuga kedagi ei huvita,siis pole ju ka mul, huvi sinna minna.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”