CZ 125, milline õli?


morse
Postitusi: 1388
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 216 korda

Re: CZ 125, milline õli?

Lugemata postitus Postitas morse »

Jawa tänavasõidu kogemusest ütleks, et kõiksugu head 2T õlid on head. See ei ole küll lõplik tõde aga brändiõlisse usun rohkem kui noname või odavbrändi õlisse (võib olla ka platseebo).

Ise kasutan väga palju Mobile 2T poolsünti, mida ka Olerexis müüakse. Mootorid kestavad hästi. Kui krossi kavatsed sõita, siis võiks isegi kallimat kraami kaaluda nagu erinevad 2T Racing täissünt õlid (Castrol, Motul, Motorex, Mobil jmt).

SAMAS! Olen suht kindel, et ka näiteks Castroli vmt kvaliteet mineraal 2T, mida vahepeal kõvasti läbi põletasime, ei laseks su CZi kotti...

Igast saeõlid jmt põhimõtteliselt toimivad aga ma ei ole kunagi riskinud neid paaki valada (ja vastupidi Hisquvarnasse, saag siis, pole kunagi tsiklisegu valanud).

Kui segad, siis loksuta väga väga korralikult. Kui paagis segad, siis pane kraan kinni, et ilma õlita bensiin või puhas õli tühja karpa korral alla ei vajuks. Ja targem on enne panna õli ning siis bens peale, seguneb paremini.

Mis veel? Segu 1:50le on pigem kõige lahjem mida teha. Palju rohkem ei tohiks ka panna. Eks ta on üks keemia (ilmast ja muust sõltuv). Minu soovitus on, et võta aega ja mõõda korralikult umbe 1:45le segu. Kui tundub, et sai maru rikas, siis järgmine paagitäis samal päeval tee 1:50le... Kui on tutikas mootor, siis alguses tee veel mahlasem segu.

Edu!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”