2008a KTM 690 jõnksutab

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: 2008a KTM 690 jõnksutab

Lugemata postitus Postitas will111 »

mis jutt see on, et ühesilindrilise neljataktilisega 3000p/min sõita ei saa? üldiselt on asjad ikkagi sedamoodi, et need ühesilindrilised suure kubatuuriga nö. tänava ja üldkasutuse rattad on justnimelt üsna madalate optimaalsete pööretega ehk siis pöördemomenti on mootoril ikka väga madalalt, eriti võrreldes näiteks 4-silindrilistega. mul oli esimene ratas kunagi üks yamaha ttr600 ja sai sellega sõidetud ikka poolteist aastat vähemalt ringi, sõita sai põhimõtteliselt igasuguste pööretega, mis olid mõnevõrra üle tühikäigu. eks maanteel muidugi olid pöörded kõrgemad kui 3000 aga linnas sai pöristatud vahel ikka ka madalamate pööretega, just siis kui nö. ühtlane sõit oli ühe käiguga ja ilma pidevate foorideta. eks ta muidugi ole natuke selline ebaühtlane ja katkuv võrreldes teiste, suurema silindrite arvuga mootoritega aga no mingist vahele jätmisest siiski ei saa päris rääkida.

ktm 690'tega vähemalt paari erineva rattaga olen ka ise lühidalt sõitnud või siis proovisõitu teinud. mingit katkumise või vahele jätmise probleemi küll ei täheldanud, sai täiesti rahulikult sõita ka madalate pööretega. mitte, et 3k isegi oleks enam niiväga madalad pöörded. 5k'st rääkimata. olen 99% kindel, et ju seal ikka mingi probleem on. aga see on muidugi õige jutt, et ratas tuleks ehk esmalt anda kellegi kätte, kellel on suur kogemus ja teab kuidas sellist tüüpi mootorid käituma peaksid. vahel võivad probleemid ka inimese peas kinni olla.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”