Savipoti-Tobi Wild Star 1600
-
Teema algataja - Postitusi: 48
- Tänatud: 6 korda
Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600
Tegin ühe pildi rattast ka. Sadulakotid on kuskil garaasis. Need ilmselt lähevad ka müüki, koos pildilt nähtavate raamidega. Plaanis on asemele soetada kasutatud nö. orig. kotid, mis minu teada kinnituvad otse raami külge ja mis näevad ka vähe viiskamad välja kui praegused.
Lisaks on tellitud juhi seljatugi, mis peaks jõudma lähi nädalate jooksul ning plaanis on veel soetada lisa jalatoed (highway pegs), et lisada sõidumugavust.
PS! Simmeri mõõdud, millest esimesest postituses juttu oli on 5mm paks, 13mm siseava ja 24mm välimine mõõt. Nii öeldi Motohoovist, ise ma pole mõõtnud. Ja takistuseks sai 5mm paksus, leiaks 7mm paksu aga seda ei saa kasutada, sest pole ruumi. Ühesõnaga ma ilmselt ikka ei hakka starterit enne laiali kakkuma ja simmer näpus mööda poode jooksma, tellin selle remondikomplekti ära ning siis vaatan edasi. Kindlasti panen siia pilte ja juttu nii komplektist endast, (et teised ka teaks mis saavad kui tellivad sellise komplekti) kui ka tööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.