Trans Euro Trail - TET
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 301 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Trans Euro Trail - TET
Karumees kirjutas: ↑10 Mai 2020, 21:32morse kirjutas: ↑10 Mai 2020, 20:09Mida hekki see politseiauto seal ootas??? Kas nad on TETi GPXi alla laadinud? Sellisel sirgel lõigul olen nii mõnigi kord koiliblikaid plokikaane alt välja tuulutanud.....
Bemmi crash oli nunnu. Mis esirehv sel hetkel all oli? Jääb mulje nagu tõsisem nublu oleks asja lihtsamaks teinud.
Ees on tal uhiuus heidenau k60 scout. Saatuslikuks sai välja turritav puujuurikas ja eks ka tihend lenksu taga.
Olles neid K60neid ja E07meid üle kümne aasta kulutanud GS650st kergemate ja raskemate rataste all, julgen arvata, et korralik nublu annab sellele rattale megalt juhitavust juurde.
Tänapäeval sõidan erinevate nubludega ja olen avastanud, et K60 ja E07 ainuke eelis on see, et kestavad kauem ja undavad vähem. Aga pidamise poolest on korralik rehv nii palju parem, et kohe üldse ei tõmba enam nende tagurpidi traktorirehvide poole...
Juhul kui bemmimees pole proovinud, siis soovitan katsetada korralikku rehvi. Ma viimase kahe aastaga konverteerisin kolm enduurokat nubludele ja igal korral jäin rahule.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.