Yamaha XJ600 -91

Kasutaja avatar

Teema algataja
stiiv
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 5 korda

Re: Yamaha XJ600 -91

Lugemata postitus Postitas stiiv »

Olen kõvasti uurimistööd teinud ja üle kontrollinud kõik katkestid: sidurihoob, neutraaliandur, küljejalg, on-off-lüliti. Kõik toimib, multimeetriga mõõdetuna. Sama ka süütelukuga, toimib, takistus ilusti olemas. Tal on lisaks kõigile neile katkestitele oma relee. Ka see on korras. Sai proovitud korras releega, tulemus sama.
Süütepoolidel takistused korras. Ma ei tea, kas eesti keeles on esmane ja teisene takistus, inglise keeles on need primary ja secondary resistance. Takistused vastavad manuaalile.
Lisaks olen kontaktipuhastajaga üle käinud (enda arvates) kõik kontaktid ja puhastanud massiühendused. Näha on, et kunagi on paagi all juhtmepundis toimunud juhtmete isolatsioonide sulamine, aga kõik juhtmed (kiud) on terved ning neid on paigatud mäkaiveri teibiga :) Võtsin need teibid ära, asendasin isoleerteibiga.
Seega, mõistus ikka otsas.
Kontrollimata on aju ise. Yamahakeskuse mehaanik arvas, et see on väga harukordne juhus kui aju ise läbi on, aga muu maailma foorumites olen leidnud, et mõnel juhul on selles ikka viga olnud. Seega, kas kellelgi on olemas aju TID14-78 nagu ülal näha? Et proovida minu aju korras ratta peal või korras aju minu ratta peal. Kui see ka ei aita, siis ma ei tea, kus see kotermann veel on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”