KTM 690 Enduro R 2019 matkapilliks - morse

Teema algataja
morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 301 korda
Tänatud: 234 korda

Re: KTM 690 Enduro R 2019 matkapilliks - morse

Lugemata postitus Postitas morse »

Teen kohe jutti ka teise sissekande. Katsetasin esimest korda pimedas Cyclops'i H4 LEDiga sõitmist.
Olen siin ise varem sõna võtnud sellel teemal, et nn "Retrofit" lambid ei ole päris õige asi. Jään enda juurde.

Tõsi! Valgust on rohkem ja sõita on parem. Aga mul on tunne, et valgusvihk ei ole nii hea kui halogeeniga. Tõenäoliselt pimestab see esituli rohkem, kui varem... Turvalisuse võtmes on muidugi ikka parem, et ma midagi ka näen (originaal natuke näitab aga kindlasti tahaks paremat).

Omaette jama on veel siis, kui esiklaas poriseks saab (ja ta saab umbes kohe). Cyclopsi lamp on sellise valgustemperatuuriga nagu autodel tehasest Xenonid või LEDid. Sellistele laternatele on pesurid kohustuslikud. Mul muidugi pesureid pole (I'm sorry officer!).

Njh! Ma ei teagi, mis öelda. Kellel võimalik, siis kasutage pigem lisatulesid, neid saab eraldi välja lülitada jmt... Samas, kui ikka tahad LEDi laternasse, pista, siis Cyclops on vähemalt selles mõttes hea, et ta on lühem kui Hiinakad või teised kvaliteettootjad nagu PIAA ja võib kindel olla, et ta mahub korpusesse ära. Mul on üks karp Hiina LEDiga ka (sellised kallimad ja kobedamad). Nod maru pikad ja lahjad võrreldes päris asjaga. Need 4 LEDi, mis seal Cyclopsi lambi peal on (foto on eelmises postituses näha), pole mingid suvakad - tegu on väga kvaliteetsete ja eredate klotsidega. Muidugi PIAAl on ka head LEDid.

Siin fotod katsetusest:
Pooltuli
(üleval see kollane lätakas näiteks - mingid imelikud peegeldused tekivad tule sees ja need natuke pimestavad kui vastu tuleb)

pooltuli 1.JPG

Täistuli

täistuli 1.JPG

Pooltuli (natuke võiks madalamale keerata, proovisin aga see ei vähenda pimestamist sisuliselt üldse)

pooltuli 2.JPG

Täistuli
(metsa vahel on super, maanteel tahaks ideaalis veel ühte lisaspoti juurde).

täistuli 2.JPG

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”