Savipoti-Tobi Wild Star 1600


Teema algataja
Savipoti-Tobi
Postitusi: 48
Liitunud: 01 Apr 2019, 14:15
Tänatud: 6 korda

Re: Savipoti-Tobi Wild Star 1600

Lugemata postitus Postitas Savipoti-Tobi »

Kui trackingut uskuda, siis homme ehk või hilisemalt üle homme jõuab ka juhi seljatugi minuni. Kruvib külge ja eks siis näha ole kas vaja konfida või saigi kohe hea asja. Pean silmas seda, et osadel seljatugedel on kalde nurk reguleeritav, sellel, mis mina tellisin on see fix. Eks saab näha kas sobib, kui palju vaja painutada, kui "vedel" see konstrui üldse on ehk et kui kkka peale toetad palju läbi vajub jne. ja võib olla vaja "tootearendust" teha. Aga eks teen sellest eraldi posti järgmine nädal, siis ehk kõik läbi proovitud ja parendused tehtud.

Eelmisele postile täienduseks. Vaatasin ja mõõtsin vana simmerit. Kirjad peal olid NOK BC1693G, mis esimese googelduse peale andsid mõõtudeks 14/24/6 ehk et sama, mis viimasel pildil olnud rem. kompl. simmeril. Mõõtmised ei lükkanud seda ümber vaid kinnitasid seda. Ehk, et kui mõni Ants juhtub seda lugema, siis stareri "Mitsuba SM-13" (mis on suht levinud ja peal nii hondadel, suzudel ja kawadel jne.) simmeri mõõt on 14/24/6 jaaaaa mahub ka 7mm paks ilmselt, sest erinevate rataste starteritel varieerub vaid starteri tagumine kaas, millega ta kinnitub mootori külge aga esimene ots on kõigil sama ja seal asub ka simmer.

Ja lõppu viskaks ka väikse küsimuse õhku. Peale seljatuge tuleb "laibakatele" lisa jalatoed. Vaatasin täna mingeid universaalseid, et kinnitus oli selline ->https://www.amazon.com/MOTORCYCLE-HIGHW ... B0136RE53Q Jalatugi ise põks teise kujuga.

Ja nüüd küsimus.

Kas sellise kinnitusega -> https://cdn11.bigcommerce.com/s-1lutun7 ... mbypass=on oleks vist mõistlikum?

Reguleerimis vahemik tundub suurem. Kui ühel saab panna laubaka küljele ja reguleerida vaid kinnitust üles alla, siis neid saab panna lisaks laibakast juhi poole või ette poole jne. Hinna vahe on 50 vs. 80. Täna näiteks sõitsin jalad lihtsalt laibakate peal, sest asfalt oli vihmast märg ja vesi pritsis esiratta alt nii et teksad ja tossud olid põlvedeni märjad kui otsin jalgu jalaraudadel. Peaks ütlema et asendil polnud ka väga viga kui oleks seljatugi olnud. Ehk, et kellel on kokkupuuteid erinevate jalatugedega ehk viitsib paari sõnaga kiita või laita mõnda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”