Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad
Prets kirjutas: ↑21 Mai 2020, 09:48Kuna ma 202 pikk, siis on ergonoomika natuke vussis ja hetkel püsti seistes ei olegi jalgade/põlvedega kuskilt nagu kinni haarata. Kuna kogemus ka veel üsna nullilähedane, siis vähemalt alguseks usun, et tasub madalamad ära.
EDIT: Tuli meelde, et kui garantii ükskord lõpuks läbi saab, siis Wingsi slip-on tuleb ka vast teemaks. Praegune häälitseb ikka suht emaselt ja on ilgelt suur paun.
Ma ei tea kuidas Freetime suhtub asjasse aga KTM -i poolt on slip on lubatud garantii ajal ka. Wingsist otse tellides hind ka väga ok. Selle asja eest mis saad.
https://wings-exhausts.com/exhausts-eu/ ... 1-e-sm-eu/
Väike dB killer sisse(annavad 2tk kaasa) helitase suht ok, mitte liiga vali. Kui just lõpuni ei keera. Kasutan ise.
Jalaraudade kohta: ma kõigest 180 pikk aga samuti tundsin, et püsti ei ole mugav seista ja keeruline sellest rattast kinni hoida, muuseas nt Beta päris endurol nagu lihtsam kinni hoida jalgadega rattast.
Eks see minu pikkuse juures ongi tradeoff, et saan mugavust aga kaotan kurvis metsas kiirust, kuidagi uimasem. Aga see ratas siiski adv ratas. Ja sinu pikkuse juures igati põhjendatav.
Igahes jalarauad tõin 15mm allapoole ja ilma selle astmeta nagu Randel kirjeldas
https://www.radegarage.com/parts/ktm-larger-low-pegs/
Rade asub EUs, nii et nad toovad väga kiirelt kohale ja tollivabalt ka , proovi midagi USA st praegu tellida xD. Saan vist oma kuu aega tagasi USAst tellitud paki ulmetasude eest see nädal kätte.
Tundub, et hetkel töötab Rades veel #stayingarage kupong, millega shipping tasuta. !!!!!! See peaks kohe kinni pandama
Lisaks tõstsin lenksu 30mm ja tundub, et palju rohkem ruumi kokku nüüd lenksu ja jalaraudade vahel.
Kui tahad veel rohkem jalaraude allapoole lasta siis tãielikku custom tööd teeb Bosley pegs, otsi facebookist. Tema puhul saad tellida jalaraua positsiooni täpselt nii kuidas vaja igas suunas aga mõnel juhul pead leppima Randeli kirjeldatud astmega. Olen varasemate ratastega kasutanud ja tegelt minu jaoks oli ok. Hind Bosleyl ka väga ok. Ca 100eur kokku koos shippinguga
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.