Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Husqvarna 701 Enduro, uued tuuled puhuvad

Lugemata postitus Postitas Prets »

villy kirjutas: 21 Mai 2020, 11:51
Prets kirjutas: 21 Mai 2020, 09:48

Kuna ma 202 pikk, siis on ergonoomika natuke vussis ja hetkel püsti seistes ei olegi jalgade/põlvedega kuskilt nagu kinni haarata. Kuna kogemus ka veel üsna nullilähedane, siis vähemalt alguseks usun, et tasub madalamad ära.

EDIT: Tuli meelde, et kui garantii ükskord lõpuks läbi saab, siis Wingsi slip-on tuleb ka vast teemaks. Praegune häälitseb ikka suht emaselt ja on ilgelt suur paun.

Ma ei tea kuidas Freetime suhtub asjasse aga KTM -i poolt on slip on lubatud garantii ajal ka. Wingsist otse tellides hind ka väga ok. Selle asja eest mis saad.

https://wings-exhausts.com/exhausts-eu/ ... 1-e-sm-eu/

Väike dB killer sisse(annavad 2tk kaasa) helitase suht ok, mitte liiga vali. Kui just lõpuni ei keera. Kasutan ise.
Jalaraudade kohta: ma kõigest 180 pikk aga samuti tundsin, et püsti ei ole mugav seista ja keeruline sellest rattast kinni hoida, muuseas nt Beta päris endurol nagu lihtsam kinni hoida jalgadega rattast.

Freetime ei suhtu sellesse hästi. Juba uurisin. Aftermarket slip-on muudaks mappingut, ja seega kaotaks mootorigarantii. Ainus lubatu tehase poolt on Akra, mis maksab hingehinda.

Kus Tartu kandis kõige lihtsa/odavam oleks sadulat töödelda lasta? Kuna tegu mu esimese "päris" rattaga (Uus-Meremaal elades olnud 225'ne Yamaha trailbike ei kvalifitseeru :ner: ) siis Eesti töökodadest ja asjadest pole väga aimu. Samas tekib küsimus, et kui tõsta sadulat, oleks kindlasti vaja ka lenksu tõsta ja see juba advriderit lugedes toob välja, et oleks vaja kõik kaablid-voolikud-värgid pikemaks sebida. Jalaraudu madaldada tundub nagu lihtsam/odavam variant.

Kuna plaanis see ratas sõita kuni lõppemiseni (hea unistus, eksole), siis arvan, et jõuab igasuguseid asju veel ette võtta. Kuna hetkel eluolu niikuiniigi karantiini tõttu igat pidi häiritud, siis pole isegi kindel veel täpselt, mis tööriistad/vahendid kõik maal garaažis vanaisa kokku korjanud on ja mida juurde/välja vahetada vaja. Enne mai 2021 miskit suurt väga ise ei saa nokitseda, kuni garantii veel kestab, aga edasiseks hea teada.

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”