Rumalad või segased küsimused jms
-
Madlobster
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
No ma tuleks ja istuks sul kohe kõrval ja vaataks kaks silma punnis peas kuidas sa süstlanõelaga värvikriimustusi parandad. Mitte sellepärast, et konkurendiks hakata. aga...
Kui sa pintsliga värvitud aialipi parandusest räägid, siis ok.
Auto värv, mis koosneb alusvärvist (tihti veel mitmest alusvärvist), metallic komponendist, toon ja sädelus sõltuvad püstolist, survest ja nurgast, mille all peale lastakse ning sinna otsa kolm kihti lakki. Tõesti tulen ja istun kõrval ja vaatan silmad punnis kummardades ja vabandades kui kriimud kaovad. See, et kriim on möksi täis lastud, mis sealt max aastaga jeehat tõmbab, (sest ei ole võimalik pinda töödelda)
mul kulmu ei kergita. Lisaks servade kokku sulamine nii, et sinna midagi vahele ei lähe jne jne
tito ei anna googlist just palju maalri saavutusi kahjuks. (tegelt ei viitsinud väga süveneda) Jään uskuma, et oled kogenud maaler.
Ma ei taha sulle kindlasti midagi halvasti öelda aga olen "kriimutupsutajaid" ja teleturu "pro" tooteid näinud. Nagu öeldud müügiks hea küll. Kestvat head tulemust ei ole võimalik saavutada.
Tulemuse hindamine sõltub suuresti isiklikust kriitikameelest seega on subjektiivne ja ma ei pretendeeri siin kindlasti absoluutsele tõele, väljendan vaid oma seisukohta ja arusaama kvaliteedist, mis vastab minu arusaamadele. Kindlasti on palju erinevaid värve ja kriimustuse iseloomusi, asukohti jms, mis õigustavad eelpool kirjeldatud päkerdamist ning tulemus on visuaalselt mõnda aega parem kui enne päkerdamist.
Seega peace ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.