Trans Euro Trail - TET
-
- Tsikkel: dr800, fjr1300p
- Tänanud: 99 korda
- Tänatud: 47 korda
- Kontakt:
Re: Trans Euro Trail - TET
Stinger kirjutas: ↑23 Juun 2020, 21:03Minu tänu samuti rajameistrile. 5 päevaga sai mandrile ring peale ainult tänu sellele et jätsin Vastseliinast Rõugesse ja pisut edasigi pikema lõigu vahele. Seal on neid kohti minu jaoks palju kuhu üksi üsna raskete kohvritega minna ei julge. Lahe on see et tet-i sõites satub kohtadesse kuhu muidu kuidagi sattunud ei oleks. Aidu karjäär oli hea üllatus oma ilusa vaatega ja üldse Idas üle ootuste teed. Hea üllatus oli ka päripäevas üsna vahetult enne Pärnut olevad metsateed - nagu krossirada mammutitele - väga äge. Üldiselt on valdav osa teid enamus ratastega läbitavad aga vahepeal viskab ikka vürtsi ka sisse. Temp oli enamus ajast päeval 25 ja 30 kraadi vahel - tekkis dejavu eelmise aasta Rumeeniaga kuna siinkandis pole sellist ilma just tihti. Kunagi peab ennast mõne rohkem kogenud mammutimehe sappa haakima et see kagunurk ka ära sõita. Väga vinge projekt see tet igal juhul, täiega sai selles ajavahemikus juhtme seinast tõmmata - nagu oleks pikal puhkusel käinud. Äge
kagu nurgas võid ette hõigata, seal olen tihti peal
kas keegi on seda uut tet rada sõitnud mis valgast otse tln läheb ? mis olud seal ees ootavad ?
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.