Uus(2020) piduritest ülevaatusel


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel

Lugemata postitus Postitas will111 »

See kivipallur jürgo oma masendavalt lolli jutu käigus räägib (tundub, et ise ikkagi reaalsest probleemist mitte aru saades!) muuseas ka tegelikult ära tekkinud käna panemiste probleemi sisu ja põhjuse.
Ehk võetakse protseduur, mille peab läbi viima vastav AMETNIK...poogitakse sinna juurde mingi täiesti loogikavaba lauslollus ja pannakse vägisi inimene ehk ülevaatuse klient ise seda lauslollust läbima. Huvitav tõesti, mis siin võiks valesti minna?!? Ma usun, et ilmselt pea kõik, kes kunagi on ülevaatusel käinud teavad, et see on reegline ikka üks hirmus koht...asju mille kallal vinguda, nokkida ja viriseda leitakse alati. Vähemalt mina ei tea vist küll mitte ühtegi inimest, kellel poleks mõnda "huvitavat" lugu rääkida ülevaatusel käimise kohta. Nii, ja nüüd pannakse inimesed järsku vägisi mingit "piduritesti" tegema. Kas saab olla üks kuradi kivipallur jürgo VEEL lollim, et ta ei saa aru kuidas siin tekib täiesti 100% garanteeritult see efekt, et üsnagi suur protsent inimesi satub paanikasse ja hakkab seal "testil" näiteks üle pingutama, esiratast blokki pidurdama? Huvitav küll jah...et millest see ometi võiks tulla? Äkki see on sellest, et kardetakse läbi kukkuda? :O Kust kuradi tramuse august peaks üks tavainimene lampi järsku teadma, mis "piisava pidurdusjõu" ta seal imelisel testil tegelikult välja peab pressima. Küll aga võib ilma igasugusegi kahtluseta öelda, mis käib inimene peast läbi, keda kuskil ülevaatusel mingite totrustega kunagi peedistatud on. See on umbes midagi sellist - ei tahaks läbi kukkuda, nii et eks pressin siis nii kuidas vähegi suudan.

Ma ausalt öeldes imestan, et mõni juriidik pole juba kogunud kokku kõiki neid crashijaid ja teinud mingit korralikku "kutset tantsule" geeniuste vastu, kes selle idiootsuse välja mõtlemisega hakkama on saanud. Mõni tola peaks taolise palagani eest ometi vastutuse võtma. Vastasel juhul on oht, et taolisi lolluseid hakkab lisanduma ja varsti veel eriti suure tempoga.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”