Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 374 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Ostsin [mention]Macintosh[/mention] Ulefon Armor X ära, kuna navigeerimiseks olid hetkel mul kõik munad ühes korvis ja ma pole rahul GPX raja kuvamisega Garminis.
Esmamuljed siis
Positiivne
*Konfitav nagu ikka Android
*Põhiasjad suurte ikoonidena.
*Ekraan väga hele(pole veel proovinud praktikas, kuidas tolmu ja päikesesega töötab)
*Juhtmevaba laadimine
*Veekindlus
*RMK äpp
*Maaameti kaardid
*Browser
*Osmand ja GPX
Negatiivne antud isendi ja seadistuse põhjal
*Vihmas/märjas läheb telefoni ekraan lolliks(puudutustundlik ekraani halb omadus).
*Kiirvalikus puudu helistamise ja kaamera funktsioon
*Äppide alla tõmbamine (Google play) kadunud
*Aeglane. Aeglasem, kui Garmin 590LM. Ei taha mõeldagi, kui mõned populaarsemad sotsiaalmeedia äpid peale laseks.
*Lisavarustust vaja lenksule kinnitamiseks.
*Kaamera kehvapoolne
*Automaatne logi puudub läbitud sõidust.
*Päikeloojangu/tõusu info puudub/pole kiirelt leitav(telgiga reisijatel ülioluline info)
*Kaasa pakitud magnetiga laadija on motogepsu mõttes jura(pole veekindel)
Kokkuvõttes ma hetkel olen siiski rahul rohkem 590LM(olenemata kallimast hinnast), sest vähemalt telgiga motomatkamise seisukohast rohkem mugavam ja rohkem läbi mõeldud süsteem, aga sama raha eest saad nutitelefonist ikka rohkem kätte(eriti kui keegi viitsib konfida ja softi valmis teha. Kõige suuremad miinused hetkel veel siiski puhas konfimise teema, aga riistvaraliselt hakkab täitsa on lootust, kui keegi viitsiks korraliku tarkvaralise paketi valmis panna, mis oleks võrdväärne või veelgi parem.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.