Hälvik- Mootorratturid

Lembit
Tsikkel: Honda XR
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 83 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Lembit »

Mootorratturile, kellel oli eile ca 17.20 paiku Tallinnas Sõpruse puiesteel, suunaga TTÜ poole, lõigul Tammsaare teest järgmise jalakäiate foorini mingi probleem/hämming/pretensioon sinise Ford Focuse juhi suunal - lepime mõlemale sobiva aja kokku ja räägime asjad selgeks!

Kuna sul paistis kaamera kiivri küljes, siis võta oma video eelmise foori juurde aeglustamisest kuni selle probleemse kohani ning vaatame siis koos ja arutame, kuidas jõudis asi situatsioonini, mis sulle meelehärmi valmistas. Kui olin milleski süüdi ja sina süüta, siis vabandan nagu kord ja kohus.

No ja kui me sind rahuldava vabanduseni ei jõua, siis võid mind duellile kutsuda. Eile vähemalt jäi mulje, et julguse ja kuraasi puuduse probleemi sul justkui ei ole.

Ahjaa... Koju jõudes, avastasin auto tagaust silmitsedes, et olen sulle võlgu jalahoobi mootorrattasaapaga. Lahendaks siis selle küsimuse ka kohe ära, mulle ei meeldi pikalt võlgu olla. Vahendid on olemas, sinu käest laenata pole vaja ja, noh.... ega su saabas mulle jalga ei mahuks ka :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”