Trosside/kõride valmistamine
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Trosside/kõride valmistamine
urmas66 kirjutas: ↑20 Juul 2020, 14:26Tänaseks päevaks pole rohkem,kui paari nädala jooksul õnnestunud sealt Kloostrimetsast kedagi kätte saada ja telefonid on ka mõlemad väljas.
Nii palju olen leidnud,et kui vaja trossi tegemiseks osasid,siis neid saab Starmotost Mustamäelt. Lähen ja ostan sealt ning teen ise, see pole raketi teadus,kuigi ilma õigete riistadeta läheb mul nende kolme trossiga ilmselt terve päev, aga tehtud ma nad saan ja mitte kehvemad kui OEM tross.
https://starmoto.ee/et/2709-universaal- ... lmistamine
Kloostrimetsa tegelane ostab ise ka sealt. Kui nüüd kuulata veel paari sealt töö tellinu kogemust, et trossiga läheb paar kuud,sest on midagi puudu jne, siis ma olen loobunud sealt millegi tellimisest, isegi kui uks lahti oleks. See viimane teises teemas pandud arvamus on ka samasse auku. viewtopic.php?f=58&t=28617&p=850777&hil ... ab#p850718
Ainuke variant ongi ise kõrval olla ja utsitada tagant. See eeldab aga seda et ta on kohapeal olemas
Kuigi jah, valmistamine ei tundunud mingi raketiteadus olevat. Lihtsalt hilisema otste jootmisega võib mõni hätta jääda kui pole head kuumapuhurit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.