Uus(2020) piduritest ülevaatusel
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Uus(2020) piduritest ülevaatusel
No piirdume ikka sellega, mida kontrollitakse. Näiteks haagisega ei pea ülevaatusel kuhugi vahele tagurdama, vaid kontrollitakse haakekonksu, laagreid ja tulesid. Vb midagi veel, mis kohe meelde ei tule. Kui tahta mingit seost tuua pidurdamisega, siis on pigem, et kas suudetakse kärupistik auto külge ühendada või mitte.
Kui ei ole ohutut rada, siis järelikult antud probleem pole seotud üldse praeguse seadusemuudatusega ju. Kuidas varem siis sai näidata pidurite toimimist? Korralikku rada on ka varem vaja olnud. Või mille eest ma siis maksan 25 eur, tulede kontrolli eest?(jah, viimati maksis A kat ülevaatus mul nii palju).
Nagu enne ütlesin, kui mingil põhjusel sõita ei taha/saa, siis on olemas ka rullikutega ülevaatuspunktid. Nagu muude asjadega, mugavus maksab. Loeb kvaliteet, mitte kvantiteet. See, et Soomes ülevaatust tegema ei pea, on seotud ju sellega, et iga aasta saab võrreldes Eestiga riskide maandamiseks korraliku papi alla panna. Meil ei küsita suuri summasid, aga on lihtsalt riiklik kontroll veendumaks, et ka kaherattalised on ohutud liikluses. Tulede osas, kui näiteks mõni parempoolse tulega tsikkel liikluses, siis jumala eest, kottigu ülevaatuspunkt nii palju kui tahab kuni oma ratta korda teeb. Sama lugu ka esituledega, millel puudub absoluutselt igasugune lõikejoon. E märgis on kohustuslik ratastel alates aastast 2004, nii et milles probleem?
Kui mingit kontrolli pole, siis saabki meil selline slaavi suhtmine vohada, et mina tahan ja mina teen ning teised mind ei huvita.
Lõpuks on ikka, kui tehnika korras, siis ei hakka keegi sind kottima ja need pisikesed seadusemuudatused ei häiri.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.