Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Lugemata postitus Postitas will111 »

Eks see on täpselt samamoodi selline küsimus, et kes asja mismoodi vaatab ja näeb.
Küsiks sinu väite peale, et aga kuskohast algaks "probleem"? Kas siis kui näiteks arvele võtmise eest peaks maksma 2000eurot, kas siis oleks probleem? Kas siis kui see maksaks 5000eurot, siis oleks probleem? 50000? Või probleemi kunagi ei olegi sest arvele ju saab?

Mina vaatan numbreid ja ütlen näiteks nii, et kui ütleme sõiduk ise maksab a'la 3000 eurot. Kusjuures mootorattaga puhul ja MITTE EESTIST ostes saab selle summa eest juba täiesti korraliku ratta. Siis kas see on normaalne ja proportsionaalne, et lihtsalt arvele võtmine maksab 1200e juurde ehk peaaegu kolmandik tehingu hinnast lisaks?
Kas selle 1200 euro eest on keegi teinud reaalselt tööd selle konkreetse "protseduuri" juures 1200 euro väärtuses? (see on selline keskmine KUU palk vist eestis hetkel).

Kui sulle näiteke eesti kohtus öeldakse, et näe seadus ütles sõna sõnalt sedasi aga ma teen otsuse sinu kahjuks antud juhul oma parema äranägemise järgi sest "mul on võim" siis kas sa selle kohta ütled samuti, et probleemi ju tegelikult ei ole sest noh karistuse saab ära kanda ja edasi elada?

Aga noh...eks alati on hea ja lihtne kõrvalt vaadata ja targutada. tahaks näha neid kommenteerijaid siin ise ülimalt rõõmsa näoga maksmas 1200 eurot selle eest, et me elame euroopa liidus, mis on nii tore, et seaduseid mõtleb välja ja forceb ühtedele aga ei force'i teistele :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”