Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.
-
Krl
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 194 korda
Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.
v301060 kirjutas: ↑25 Juul 2020, 19:38Ja ksf Krl-ile:
Äkki ei saagiii Leedus ametnik meelehead, et võtab ilma tüübikinnituseta Ameerika auto- või tsikli arvele? Äkki nad lihtsalt...ei nssi omasid? Sarnane teema ju ka UK-ga, kus kogu EL-is oldud aja olid müügil 2-taktilised uued Jawa-d või Tšehhi, kus Eesti NSV vana teh.passiga saab "ümberehitusena" samasuguse tsikli arvele? Eesti muidugi on maailmameister omaenda elanike ajude nssimises.![]()
Ja kes julgeb kobiseda, on sotsialist
No kuna mu foorumi kasutajanimigi on inspireeritud Karl Marxist, siis sotsialism ei ole mullegi vastumeelne.
Sellegipoolest hindaks mina seda nii, et isegi kui ühe mätta otsast vaadates paistab, et kui ametnik ei tee oma tööd nii nagu seda peaks tegema, siis on see rahva mittenssimine, siis suurema mäe otsast vaadates on see ikkagi tavaline korruptsioon.
Ma saaks igati aru, kui inimeste jaoks oleks keeruliseks tehtud elektrivõrguga liitumine, või mõni muu reaalselt vajalik teenus. Siis ma kireks siin koos teiega. Aga kui probleem on selles, et kui keegi veab omale siia ratta mis on reaalselt toodetudki ainult teises regioonis kasutamiseks ja tahab seda siin, vales regioonis arvele võtta ja kasutama hakata, siis tal ei keelata selle tegemist, vaid see maksab 1500 eurot, siis minuarust ei ole olukord tegelikult kuigi hull. Veel enam, kui sama ratast, õiges seades toodetatakse ka meie regiooni jaoks, mille arvele saamine käib oluliselt odavamalt.
Iseenesest kahju muidugi, kui mõni heauskne on sattunud olukorda, kus tekib planeerimate 1.5k lisakulu, aga kedagi teist süüdistama küll ei ruttaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.