Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

eetarga
Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 96 korda
Kontakt:

Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Lugemata postitus Postitas eetarga »

Lugupeetud "softail84"

aitäh ehtne Eesti vastuse eest.

Vaatame aga asjad natukene laiemast kontekstist. MNT-töölised on vist kuni siiamanini riigitöölised = riigeteenrid = rahva teenrid = me (maksumaksjad) pidame seda kari üles.

Selle vastu ei ole vist palju küsitud, kui me soovime ka sellest asutustest natukene mõistus, kaasmõtlemist ja kliendite vastu viisakus ja käituvus probleemide puhul nii, et probleemid vähendavad ja nendega seotud tegevuskulud on võimalikiks madal.

Toon näide:

näiteks on enamus "vanad" kasutatud maagaasi sõidukid Saksast ei ole tüüpkinnitustega Saksast kaetud olnud - ja mingi Eesti "peatehnolog" kontrollib ja vaatab kas sellist liiklusvahend tohib Eestis veeretada.
Mina pidan seda juba naljakas, kui Volkswagen tehas ise arvab ja järgmine "asutus" kinnitab samuti, et nende poolt toodetud ja kontrolitud VW Golf Variant 4 on tänava kõlblik ja tohib ametlik liiklusest osa võtta.
Sama juhtum oli mul ka Opel Zafira puhul täitsa olemas. Mõlemad siis nüüd küll Europa turu/ liidu poolt tehtud masstoodang - aga mingi Eesti "spetsialist" peab oma sõna siin veel kaasatama - minu jaoks ehtne nali - kahjuks minu rahakotti arvel - eksju?

Eriti naljakas, kui sa oled juba üks kord Golf 4 ees 200,- Euro lisaks maksnud (Golfi väljalase 2003) ja järgmise registratuuritehing kus on VIN kood ainult kolm ! numbrid edasi - maksad sa jälle 200,- Euro lisaks et mingi tarkpea toppip Eestis oma nina kapotti alt - sest järgmine Golf on küll väljalase 2003, aga esmane registreering oli siis 2004) - sellest piisab vist, et sa jagad minu arvamus, et "me" küsime, kas sealt vahepeal katus lendab. (kas nüüd tsiklite või sõiduautode kohta)

Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”