Tartus hobikorras võidu ajamine...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tartus hobikorras võidu ajamine...
Mina ja mul sõber läheme siis homme lauluka taha jooksurajale võidu ajama... Mina lähen noorema venna Caminoga ja sober on keeway hurricanega... Kes julgeb veel enda rollerit seal proovile panna või kellel on lihtsalt enamvähem samas klassis roller nagu need kaks juustu ,siis võiksite ühineda... Kordan ,et oleme seal täpselt kell 16:00 ,vb varem isegi ,aga kindlasti mitte hiljem...
Viimati muutis BlueDog, 12 Sept 2005, 22:29, muudetud 1 kord kokku.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Vastavalt seadusele võib mopeediga sõita jalgrattateel (Tartus vist selliseid asju polegi?). Aga ei või sõita teel, mis on mõeldud liiklemiseks nii jalakäiatele kui jalgratastele.BlueDog kirjutas:Vastavalt seadustele ,võib sõita mopeedi/rolleriga seal kus on üleval jalgratta märk...

Ja sellelt, kes ütleb, et mopeed/roller pole mootorsõiduk, tuleks küll masin vägisi käest ära võtta.

-
Teema algataja
nõustun sinuga täielikult ja hullult käib närvidele see kui mõni lollakas sõidab kõnniteel vaat, et sõidavad veel jalakäiad surnuks.olli kirjutas:Vastavalt seadusele võib mopeediga sõita jalgrattateel (Tartus vist selliseid asju polegi?). Aga ei või sõita teel, mis on mõeldud liiklemiseks nii jalakäiatele kui jalgratastele.BlueDog kirjutas:Vastavalt seadustele ,võib sõita mopeedi/rolleriga seal kus on üleval jalgratta märk...
Ja sellelt, kes ütleb, et mopeed/roller pole mootorsõiduk, tuleks küll masin vägisi käest ära võtta.
keegi ei karda politseid,vaid lihtsalt seal on keelatud sõita ja mis mõttega seal sõita, kui saate kõik trahvi???SplinT kirjutas:aga mingi kokkusaamine ikkagi toimub? või nüüd sellepärast et keegi kardab politseid jääb ära? et vajaduse korral saab mujale ka minna ! kui bensu jagub
meil eelmise aastaga kgoemusi küll ja küll.
parem minge kuhugile nt zeppelini alla kardirajale ja kui seal ilsuti räägite võite ka seal sõita;)
30cccmine Yamaha Aerox
-
Teema algataja
Ühesõnaga ,sai mitu tundi seal siis täna mässatud ,ei näinud mina seal ühtegi politseid ega ka midagi muud... Eriti huvitav muidugi ei olnud ,kuna kõik polegi vist sellised hullud nagu mina ja mul sõber ,et lähevad külg ees rolleriga kruusa peale möllama... Kaks tegelast panid ka väikse urna maha... Üks oli vist -Lammutaja- ja teine oli minu sõber kes jäi vaatama ,et kesse laksu pani ja käis ise ka selle peale küllili...
Üldiselt ,normaalne oli...

Üldiselt ,normaalne oli...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
mina iskiklul panin seal laksu(see tüüp kes jäi teist vaatama kui külge lasin) ise lõhkusin natuke käsi ja põlvi, mitte eriti hullult. rolllerile tuli ka mõned kriimud.
muidugi tahaks kunagi uuesti korraldada aga ei tea kuna.
kui uuesti korraldada siis vahepeal võiksite harjutamas käia.
ausalt ei ole kindel aga võibolla järgmine nädalavahetus uuesti.
muidugi tahaks kunagi uuesti korraldada aga ei tea kuna.
kui uuesti korraldada siis vahepeal võiksite harjutamas käia.
ausalt ei ole kindel aga võibolla järgmine nädalavahetus uuesti.
-
-
Teema algataja
tegelikult on seal eriti hea rada,-lammutaja- jah läks liiga hulluks ära,mul oli suurem tempo ja vend vahtis koguaeg peeglisse,panigi külje maha,kui tema külje maha pani oli mul just külg ees,sain kuidagi eemale tõmmata muidu oleks sp -st üle sõitnud,endal jalg veits marraskil kuna panin hea hooga vastu tema rollerit oma jalaga 

-
Teema algataja
Mul tekkib ainult selline küsimus ,et miks te rajale ei tulnud ,päris huvitav oli meil seal... Ja vahepeal sõitsime üleval lauluka juures ka ,tegime seal kaks kahe ringilist sõitu...
EDIT: Kas keegi kuskil tartus mõnda normaalset asfaldi rada ei tea ,kuna kruusa peal ikka rolleriga suht rõve sõita ,kui koguaeg on sees selline tunne ,et kohe kohe keerad küllili...
EDIT2: 100's post
EDIT: Kas keegi kuskil tartus mõnda normaalset asfaldi rada ei tea ,kuna kruusa peal ikka rolleriga suht rõve sõita ,kui koguaeg on sees selline tunne ,et kohe kohe keerad küllili...
EDIT2: 100's post
-
Teema algataja
Pole küll tartus, kuid kui mõnel nädalavaheusel midagi teha pole, siis võrus on väga lahe asfaldi rada. Rada on 2,2km pikk, suht kitsas ja raske rada metsa sees.BlueDog kirjutas:Kas keegi kuskil tartus mõnda normaalset asfaldi rada ei tea
Tartust SFX, GP1, Crazyman14, --lammutaja-- ja ehk mõned veelgi siin sõitmas käinud.
-
Teema algataja
-
Rullirada on väga vinge koht t*** tartus võiks selline olla annaks peale seal veitsDerbiPR kirjutas:Pole küll tartus, kuid kui mõnel nädalavaheusel midagi teha pole, siis võrus on väga lahe asfaldi rada. Rada on 2,2km pikk, suht kitsas ja raske rada metsa sees.BlueDog kirjutas:Kas keegi kuskil tartus mõnda normaalset asfaldi rada ei tea
Tartust SFX, GP1, Crazyman14, --lammutaja-- ja ehk mõned veelgi siin sõitmas käinud.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.