Tartus hobikorras võidu ajamine...

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
BlueDog

Tartus hobikorras võidu ajamine...

Lugemata postitus Postitas BlueDog »

Mina ja mul sõber läheme siis homme lauluka taha jooksurajale võidu ajama... Mina lähen noorema venna Caminoga ja sober on keeway hurricanega... Kes julgeb veel enda rollerit seal proovile panna või kellel on lihtsalt enamvähem samas klassis roller nagu need kaks juustu ,siis võiksite ühineda... Kordan ,et oleme seal täpselt kell 16:00 ,vb varem isegi ,aga kindlasti mitte hiljem...
Viimati muutis BlueDog, 12 Sept 2005, 22:29, muudetud 1 kord kokku.

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

millist rada te mõtlete ? jänese matka rada või see suusa rada

Teema algataja
BlueDog

Ää ,krt ma ei oska öeldagi ,no on selline mäest ülesse ,mäest alla varjant...

EDIT: Vene aparaadid on ka oodatud...

Teema algataja
SplinT

Lugemata postitus Postitas SplinT »

Tulek kindlalt kui haige poleks, aga mby tulen haigenagi .
Ehk isegi ei tule üksinda.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

ei soovita sinna minna.
eelmine aasta käisime seal koguaeg ja lõpuks hakati politseid kutsuma,ehk tegelikult seal ei tohi sõita mootorsõidukitega.
30cccmine Yamaha Aerox

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Mopeed ei ole mootorsõiduk!
Kasutaja avatar

SFX

R1s7o kirjutas:
aga palun tee seda politseile selgeks,eriti Tartu politseile.
Asi selles,et seal vanemad inimesed jalutavad ja see rolleri müra rikub seal rahu.
30cccmine Yamaha Aerox

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

R1s7o kirjutas:
muidugi ei ole tal ju vändad, ise ka usud mis räägid? :roll:

Teema algataja
BlueDog

Vastavalt seadustele ,võib sõita mopeedi/rolleriga seal kus on üleval jalgratta märk...

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

BlueDog kirjutas:
Vastavalt seadustele ,võib sõita mopeedi/rolleriga seal kus on üleval jalgratta märk...
Vastavalt seadusele võib mopeediga sõita jalgrattateel (Tartus vist selliseid asju polegi?). Aga ei või sõita teel, mis on mõeldud liiklemiseks nii jalakäiatele kui jalgratastele. :!:

Ja sellelt, kes ütleb, et mopeed/roller pole mootorsõiduk, tuleks küll masin vägisi käest ära võtta. :roll:

Teema algataja
SplinT

aga mingi kokkusaamine ikkagi toimub? või nüüd sellepärast et keegi kardab politseid jääb ära? et vajaduse korral saab mujale ka minna ! kui bensu jagub :)

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

olli kirjutas:
BlueDog kirjutas:
Vastavalt seadusele võib mopeediga sõita jalgrattateel (Tartus vist selliseid asju polegi?). Aga ei või sõita teel, mis on mõeldud liiklemiseks nii jalakäiatele kui jalgratastele. :!:

Ja sellelt, kes ütleb, et mopeed/roller pole mootorsõiduk, tuleks küll masin vägisi käest ära võtta. :roll:
nõustun sinuga täielikult ja hullult käib närvidele see kui mõni lollakas sõidab kõnniteel vaat, et sõidavad veel jalakäiad surnuks.
Kasutaja avatar

SFX

SplinT kirjutas:
aga mingi kokkusaamine ikkagi toimub? või nüüd sellepärast et keegi kardab politseid jääb ära? et vajaduse korral saab mujale ka minna ! kui bensu jagub :)
keegi ei karda politseid,vaid lihtsalt seal on keelatud sõita ja mis mõttega seal sõita, kui saate kõik trahvi???
meil eelmise aastaga kgoemusi küll ja küll.
parem minge kuhugile nt zeppelini alla kardirajale ja kui seal ilsuti räägite võite ka seal sõita;)
30cccmine Yamaha Aerox

Teema algataja
BlueDog

Ühesõnaga ,sai mitu tundi seal siis täna mässatud ,ei näinud mina seal ühtegi politseid ega ka midagi muud... Eriti huvitav muidugi ei olnud ,kuna kõik polegi vist sellised hullud nagu mina ja mul sõber ,et lähevad külg ees rolleriga kruusa peale möllama... Kaks tegelast panid ka väikse urna maha... Üks oli vist -Lammutaja- ja teine oli minu sõber kes jäi vaatama ,et kesse laksu pani ja käis ise ka selle peale küllili... :D
Üldiselt ,normaalne oli...
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

pilte kah tegite?:)

Teema algataja
SplinT

Põristasin seal kah,aga unustasin hiilgemomentidest st. õnnetustest pilti teha. :? Seal sõitmine oli küll uisutamine ,aga õnnestus endalgi üks ring teha.

Teema algataja
Vanquish

Lugemata postitus Postitas Vanquish »

kellegil roller või inimene ise urna panemisest kannatada kah sai?

Teema algataja
roono

Lugemata postitus Postitas roono »

mina iskiklul panin seal laksu(see tüüp kes jäi teist vaatama kui külge lasin) ise lõhkusin natuke käsi ja põlvi, mitte eriti hullult. rolllerile tuli ka mõned kriimud.
muidugi tahaks kunagi uuesti korraldada aga ei tea kuna.
kui uuesti korraldada siis vahepeal võiksite harjutamas käia.
ausalt ei ole kindel aga võibolla järgmine nädalavahetus uuesti.

-lammutaja-

sai siis jah natuke julgeks mindud vaatasin et sõber taga et võttan vei jõhkramalt kurvi ja siis võttis kesk hargi peale vedama ja läksgi käest ära rolleri ei juhtunud midagi põhja peale tuli kriime juurde sest ise jäin rolleri alla küll haavad ära paranevad polnud hullu midagi

Teema algataja
crazyman14

Lugemata postitus Postitas crazyman14 »

tegelikult on seal eriti hea rada,-lammutaja- jah läks liiga hulluks ära,mul oli suurem tempo ja vend vahtis koguaeg peeglisse,panigi külje maha,kui tema külje maha pani oli mul just külg ees,sain kuidagi eemale tõmmata muidu oleks sp -st üle sõitnud,endal jalg veits marraskil kuna panin hea hooga vastu tema rollerit oma jalaga :P

Teema algataja
BlueDog

Mul tekkib ainult selline küsimus ,et miks te rajale ei tulnud ,päris huvitav oli meil seal... Ja vahepeal sõitsime üleval lauluka juures ka ,tegime seal kaks kahe ringilist sõitu...

EDIT: Kas keegi kuskil tartus mõnda normaalset asfaldi rada ei tea ,kuna kruusa peal ikka rolleriga suht rõve sõita ,kui koguaeg on sees selline tunne ,et kohe kohe keerad küllili...

EDIT2: 100's post
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Kas keegi kuskil tartus mõnda normaalset asfaldi rada ei tea
Zeppelini all, kardi rada.
Derbi-The RED power

Teema algataja
roono

Lugemata postitus Postitas roono »

kuule lammutaja.
ma tulin just kurvist(keewayga) ja vaatasin et keegi oigab kusagil ja panin ise ka laksu.

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

BlueDog kirjutas:
Pole küll tartus, kuid kui mõnel nädalavaheusel midagi teha pole, siis võrus on väga lahe asfaldi rada. Rada on 2,2km pikk, suht kitsas ja raske rada metsa sees.

Tartust SFX, GP1, Crazyman14, --lammutaja-- ja ehk mõned veelgi siin sõitmas käinud.

Teema algataja
BlueDog

Njah ,ausaltöeldes võrru küll selle pärast sõitma ei viitsi hakata... Otsiks tartus parem mõne sellise maha jäetud koha ja mõtleks seal mingi ringi välja... Ma arvan ,et selliseid maha jäetud laoplatse ,metsateid jne jne peaks olema küll... Kui aega jääb siis lähen vaatan ringi...

-lammutaja-

DerbiPR kirjutas:
BlueDog kirjutas:
Pole küll tartus, kuid kui mõnel nädalavaheusel midagi teha pole, siis võrus on väga lahe asfaldi rada. Rada on 2,2km pikk, suht kitsas ja raske rada metsa sees.

Tartust SFX, GP1, Crazyman14, --lammutaja-- ja ehk mõned veelgi siin sõitmas käinud.
Rullirada on väga vinge koht t*** tartus võiks selline olla annaks peale seal veits

Teema algataja
BlueDog

Rullirada ,kus too asub ,mida endast kujutab...
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Rullirada ,kus too asub ,mida endast kujutab...
Sama rada, millest derbipr rääkis.

Tegelikult laululava taga paiknev rada väga tzill sõita. Samalaadi rada on ka raadil olemas.
Derbi-The RED power

Teema algataja
BlueDog

Sa mõtled kruusa ,või asfaldi rada..? Raadil tean mina ainult krossirada ja vaevalt sinna keegi tahab võidu ajama minna...:D
Kasutaja avatar

SFX

kõik kes vähegi soovivad korralikul rajal sõita,nendega võiks uuesti ühel päeval võrru minna,sest Rullirada on ülikõva(Y)
30cccmine Yamaha Aerox
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”