Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.
will111 kirjutas: ↑09 Aug 2020, 12:37Palun lõpeta selge jura levitamine! Ma helistasin sinna mnt infotelefonile vahetult enne ratta ostmist olles leedus. Esiteks pidi üldse tükk aega pinnima ja peaaegu ähvardama, et saada kellegi kontakt sealt iroonilise nimega "tehnosakonnast". Teiseks, kui olin selle saanud ja oma konkreetsed küsimused ära küsinud siis konkreetset vastust nendele ma sealt EI SAANUD!!! Nii ostsingi ratta ära.
Austatud moderaator võiks nüüd kustutada siit teemast ära urmas66 postitatud valeinfo, nii nagu muudeti selle teema pealkirja. ja olge härrad toredad ning jätke oma "parimad arvamused" edaspidi enda teada, kui teil reaalsusega haakuvat ning tõele vastavat infot ei ole.
Normaalne inimene uurib enne Leetu minekut infot ja seal on terve rida mobiili numbreid nende kodukal,kust saab ühendust.Vähemalt mina olen alati saanud. See kui sa Leedus oled ja sealt hakkad mingit teemat aretama tundub nagu natuke kentsakas. Reaalselt on sul vaja teada ühe lahtri kohta Leedu teh.passis, mis viitab sellel, kas on EU tüübikas tehtud või mitte. Ja kui see on tühi,siis tuleb kogu see kepp ja kadalipp, oma raha eest läbi teha. Kui EU tüübikas on olemas,siis saab ka siin kohe arvele. Mida siin ebaselget saab olla? Sa ise pead silmad lahti tegema ja vaatama,ka see lahter Leedu passis on tühi või täidetud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.