Õnnetused mootorratastega 2020 → Re: Õnnetused mootorratastega Männikul

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Õnnetused mootorratastega Männikul

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

bitter kirjutas: 19 Aug 2020, 14:54

Tsiteerin tänast posti suletud fb grupis:

Ja veel üks väga ebameeldiv ja minu jaoks täiesti arusaamatu asi oli, et selle sama punkri peal, ehk viie meetri kaugusel olid teised inimesed, kes nägid ja kuulsid noormeest ja keegi ei tulnud appi, viskasid oma taldrikud korvi sisse ja läksid minema. Kell oli 21 paiku ja ei olnud veel totaalselt pime, ehk oli ta hästi nähtav seal lähedal.

Juhm ei saa aru, et ta juhm on. Ükskord säärast juhmardit pinnides sain aru. Uurisin, et sa näed, sa kuuled ja ei tee mitte midagi??? (togi) Vastu tuleb sellist haiget venivat ila, mida kirjapilti on suht võimatu vormida. Ja näost on näha, et mitte üks neuron ei reageeri, et midagi valesti oleks. Nagu räägiks päriselt laudas lambaga. Vaatab oma tühja pilguga ja teeb mää.

Ma küll reeglina teiste hobisi ei kritiseeri, aga lihtsalt tuli meelde, et tunnen ka ühte pehmelt öeldes väga nüridat pliiatsit, kes mingi aeg sattus sellest pargis taldrikute pildumisest vasika vaimustusse ja rääkis õhinal kõigile kui äge see on. Noh lihtsalt, et äkki ongi tiba nürimate hobi? Nagu täiskasvanud pokehullud vms?

Aga abistajatele viis pihku minu poolt :bsmile:

Kui kutt istus, suutis abi kutsuda, siis vast saab ikka veel elulooma.
Kiiret paranemist!

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”