Turist T200 1974
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 301 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Turist T200 1974
Minu silma järgi ei ole see küünal nii valge, et mootor peaks lahja segu käes ägisema. Nagu [mention]Prii[/mention] ja [mention]urmas66[/mention] juba viitasid, siis vabalt võib olla nii, et kondekas või süütepool hakkavad kuumenedes pulli tegema. Minu arust sellise elektrisüsteemiga pillil on vaja, et kogu süüteahela juppidest oleks peotäis “kontrollitult töötavaid“ juppe istme alt võtta ![]()
See, et sa kunagi tutika kondeka panid, ei veena mind üldse ![]()
Ma ise sõitsin Prii rolluga ühe paaripäevase matka ja selleks ajaks oli omanik kõik vead juba eemaldanud ning sinu kirjeldatud anomaaliate sarnast värki tollel pillil enam ei esinenud - puhas rõõm. Kuid isegi siis sai tee ääres mingit juhtme mutrit pingutatud (oli vist süütepooli pealt).
Mõte selles, et ma ebausaldaks seda süütesüsteemi ka siis kui sa just oma roosade kätega kõik üle oled käinud.
Kütteviga ei ole välistatud. Aga ma kindlasti testiks kondekaid/süütepoole/ühendusi jmt... Eriti tore on see, kuidas testimise käigus 7 korda jõuad mõelda, et leidsid vea, kuniks pill jälle puterdama hakkab.
Edu!
Lahe projekt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.