Igamehe töökoda

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3122
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 580 korda

Re: Igamehe töökoda

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

will111 kirjutas: 30 Aug 2020, 22:07

Madlobster...igasuguste remonttööde tegemise juures juures loeb peamiselt 3 asja. 1) kas on kohe võtta ja olemas KÕIK vajalikud tööriistad, et konkreetne töö oleks võimalik ära teha kõige optimaalsema ajaga 2) kui pädev ja kogenud on tegija. on väga meeletu vahe, kas sidurit hakkab vahetama mingi jorsik, kes pole kunagi mutrivõtit näinud ja auto alla näinud...või keegi, kes on seda konkreetset sidurit juba 5 korda vahetanud 3) kuivõrd palju on mõelnud või ei ole mõelnud aparaadi tootja ja disainer selle peale, et remonttööd x oleks enamvähem inimlik teha.

kui 1 on check, 2 on check ja 3 on vähemalt enamvähem check siis pole mitte midagi müstilist selles, et sidur vahetatakse ära 2 tunniga.

vaata, mida teevad vormelitiimide mehaanikud boksipeatuse ajal. nüüd mine teha sama, mõne neist asemel. mis sa arvad mitu korda aeglasem sa umbes oleksid?!

Will ma usun, et sinu suutlikuse juures pole probleem ka pooletise tunniga.

Tegelikult ma rääkisin tavalistest autodest ja tavalistest inimestest, kes tahaksid oma hallmetallikdiisli "silitamise" pealt tiba seibi säästa, mitte eluaegsest sapakasõitjas, kes seda tööd teinud umbestäpselt enamvähem 17x (pooled poldid on sisse keeramata jäetud, et aega vähem kuluks, kast on kerge nii, et veidi jõuputru tarbinuna tõstad käsitsi otsa) veel vähem F1 tiimist, kes willi juhendamise saatel kambaga oma maclareni kallale tormavad.

Seega pean no nii enamvähemgi tänapäevase normaalse auto sidurivahetust peremeesüloõemeesõismäelt poolt kahe tunniga suht ulmeliseks ürituseks

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”