Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
Re: Soovitage metsa-kruusaõiduks saapaid
► Näita Spoilerit
Kogesmustest - paar kuud tagasi sõitsin krossisaapa ninaga raja kõrval olevasse suurde kivisse kümpi. Mats oli nii kõva, et võrdlemisi suur kivi (ulatas enduurokal jalarauani) tuli maast välja ning nihkus paigast. Sõber sõitis mul 10-15 m tagapool ja ütles, et läbi tsiklilärmi kuulis seda matakat, mõtles et mis asi nüüd pooleks lendas tsiklil. Kaotasin saapaninast ühe metallosa ja jalg sai pisut põrutada, mõne kilomeetriga läks meelest. Ma oleks seal oma jala pilbasteks sõitnud bikesaabaste või matkasaabastega.
Sõber sõitis üle palgi ja viskas tsikli alt ära, aga nii õnnetult, et jalg jäi palgi taha kinni ja tsikkel vajus kogu oma raskusega peale. Raske tsikkel ka, kohvriraam vajutas täpselt jalale hüppeliigese koha pealt peale. Märkimisväärne on asja juures see, et ostis korralikud saapad omale loetud päevad enne seda sõitu. Mõlemal pildil on tal jalg palgi taga ja tsikkel kogu raskusega peale kaalumas, nii et tagaratas õhus. Korraks ehmatas end segaseks aga mõne minuti pärast sõitsime edasi ja pärastpoole ei tundnud midagi.
Tuletab meelde et omal oli sama asi, kui maanteelt metsa kolisin. 1. päev peale korralike saabaste ostmist lendasin rohu sees oleva palgi pärast tsikliga käntsa, tsikkel maandus jala peale. Seejuures tuli välja veel üks hea koht - krossisaabas on kõrge ning suudab ära neelata leegika kuumuse, mis muidu oleks mul läbi pükste ilmselt eluks ajaks jalale mälestuse jätnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.